• lv
  • en
  • de

Dzīve notiek šeit un tagad. Nav cita mirkļa, kurā varētu kaut ko mainīt, kā vien šis brīdis, ši sekunde, šis elpas vilciens!

Septembra attiecību horoskopi katrai zīmei

Auns

Attiecības: veiksmīgākais laiks gan darbā, gan attiecībās ir mēneša vidus. Šajā periodā vajadzētu ieplānot svarīgākos darbus un nozīmīgākās tikšanās. Savukārt mēneša sākumā un beigās vari saskarties ar grūtībām un konfliktiem, kuri krietni patērēs tavas nervu šūnas. Šādos brīžos vienmēr atceries – jo mierīgāka un savāktāka būsi, jo veiksmīgāk visu izdosies atrisināt.

Vērsis

Attiecības: ja mēneša sākumā būsi saspringusi un spiesta rūpēties par mājinieku labklājību, kā arī lielas pūles veltīsi sadzīvisku jautājumu risināšanai, tad jau mēneša vidū situācija stabilizēsies un varēsi baudīt patiesi romantiskus mirkļus, ļaujoties mīlestības burvībai. Savukārt mēneša beigās samazini aktīvo ikdienas skrējienu.

Dvīņi

Attiecības: visa mēneša garumā vairāk laika vajadzētu veltīt iekšējās pašsajūtas uzlabošanai, mājokļa sakārtošanai, tāpat nevajadzētu aizmirst par vecākiem un citiem sev tuviem un dārgiem cilvēkiem. Savukārt mēneša sākumā darbā var norisināties nozīmīgas pārmaiņas. Ja šo periodu pārvarēsi veiksmīgi, mēneša vidū tev var pavērties jaunas iespējas vai draugi var nākt klajā ar interesantiem piedāvājumiem.

Vēzis

Attiecības: lielu lomu ikdienas aktivitātes spēlēs radi, kaimiņi, paziņas un viņu vajadzības. Dari, cik vari un nejūties vainīga, ja kādam no lielās saimes tomēr palīdzēt neizdodas. Veiksmīgākais laiks biznesam, attiecībām un nozīmīgu lēmumu pieņemšanai ir mēneša otrā puse. Savukārt mēneša baigās tev pašai var būt nepieciešams tuvinieku atbalsts un nomierinoša klātbūtne.

 

 

Lauva

Attiecības: sarežģīts mēneša sākums, toties ļoti veiksmīga otrā pusē, kurā nevajadzētu baidīties izvirzīt augstus mērķus un iesaistīties riskantos pasākumos. Īpaši, ja runa iet par naudu, karjeru biznesu un, protams, arī attiecībām. Savukārt mēneša beigās vairāk domā, ko runā, jo dusmās pateikti vārdi mēdz kā bumerangs atgriezties atpakaļ.

Jaunava

Attiecības: gan attiecībās, gan darba lietās šis ir laiks, kad tev var tikt dotas jaunas iespējas, kurām būs tendence kļūt stabilām, drošām un ilgstošām. Tāpēc vērīgāk ieskaties cilvēkos un izskati piedāvājumus, kuri varbūt sākumā nemaz neliekas tik vilinoši. Mēneša beigās vairāk laika velti rūpēm par bērniem vai citiem cilvēkiem, kuri tev dārgi.

Svari

Attiecības: iespējams saskarsies ar intrigām draugu lokā, pieaugs konkurence vai kāds būs pret tevi ne visai godīgs. Neskatoties uz to, šajā periodā nav ieteicama aktīva iejaukšanās problēmu risināšanā. Labākā taktika būtu nogaidīšana vai novērotājas pozīcijas ieņemšana. Laiks pats visu un visus saliks pa vietām. Pēc 23. septembra situācija uzlabosies.

Skorpions

.Attiecības: ja godam tiksi galā ar sarežģījumiem, kas gaidāmi mēneša sākumā, tad mēneša vidū varēsi priecāties par lieliskajām iespējām un baudīt laimi un harmoniju attiecībās ar apkārtējiem. Kā zināms Skorpioniem tas izdodas visai reti. Tāpēc nepalaid garām šo iespēju. Savukārt pēc 23. septembra spriedze no jauna ieņems savu vietu tavā ikdienā.

Strēlnieks

Attiecības: mēneša sākumā iespējami konflikti ar mīļoto cilvēku ideoloģiskos jautājumos. Savukārt mēneša vidū pavērsies labas izredzes nopelnīt, kā arī iespējama negaidīta iepazīšanās ar ārzemnieku vai tautieti, kurš strādā vai dzīvo ārzemēs. Neskatoties uz to, mēneša beigās strauji vari mainīt domas, pārtraukt kādu draudzību vai doties pavisam jaunā virzienā.


 

Mežāzis

Attiecības: visi jautājumi tiks sakārtoti un līdzsvaroti. Tas nozīmē, ka kādai iespējams nāksies nomainīt darba vietu, kādai atvadīties no drauga, ar kuru vairs nav pa ceļam. Sākumā lietas var šķist pārāk sarežģītas, tomēr beigās izrādīsies, ka pārmaiņas atnesa tieši to, ko vajadzēja – jaunas iespējas un izaicinājumus.

Ūdensvīrs

.Attiecības: šomēnes bez strīdiem un konfliktiem būs grūti iztikt. Vienīgais, ja norobežosies no apkārtējiem un vairāk laika veltīsi sevis, ne citu pāraudzināšanai. Pamēģini saprast to, ka apkārtējie cilvēki tikai atspoguļo mūsu iekšējās sajūtas. Ja esi neapmierināta, kāds pauž neapmierinātību pret tevi. Ja esi dusmīga, kāds ir dusmīgs uz tevi utt. Mēneša vidū iespējama negaidīta iepazīšanās ar tālejošām sekām.

Zivis

Attiecības: joprojām būsi norūpējusies par darba lietām un iespējams pat iesaistīsies nopietnos konfliktos ar priekšniecību. Arī privātos jautājumos gaidāma spriedze, kura izcels uz āru tos niķus un stiķus, kuri partnerī kaitina visvairāk. Labākais veids kā tikt ar tiem galā – mainīt attieksmi pret notiekošo. Savukārt mēneša vidus ir labs laiks, lai pietuvotos par solīti tuvāka kādam no saviem Lielajiem Sapņiem.


Skaistumkopšana: 3, 9, 12, 13, 18, 23, 24, 25, 26, 27, 30
Sports: 2, 3, 7, 10, 11, 12, 15, 18, 20, 23, 25, 28, 29, 30
Pirts: 3, 9, 17, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Atslodzes dienas: 1, 4, 5, 12, 15, 19, 27, 30
Attiecības un sekss: 3, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 17, 18, 20, 24, 25, 26, 28, 29, 30