• lv
  • en
  • de

Dzīve notiek šeit un tagad. Nav cita mirkļa, kurā varētu kaut ko mainīt, kā vien šis brīdis, ši sekunde, šis elpas vilciens!

2013. gada prognoze

Attiecības, mīlestība un sekss 2013. gadā


trešdiena, 31.jūlijs, 2013 15:17

Sākšu ar to, ka tikko esam pabeiguši kārtot vienu no grūtākajiem eksāmeniem attiecību jomā. Lielais dzīves Skolotājs Saturns, kurš no 2009. gada oktobra līdz pat š.g. 05. oktobrim atradās eksaltācijā jeb savā spēcīgākajā pozīcijā Svaru zīmē, kārtīgi izsijāja katru visniecīgāko ''adatu siena kaudzē'', nemaz nerunājot par lielākām problēmām savstarpējā komunikācijā. Pāri, kuri šo pārbaudījumu ir izturējuši un turpina savu kopā būšanas stāstu, ar diezgan mierīgu sirdi var teikt, - ''Mēs protam vienoties savā starpā, mēs zinām, kad nepieciešams piekāpties, kad pastāvēt uz savu, mēs domājam viens par otru un šīs attiecības mums ir svarīgas!''. Ir, protams, bijušas arī ļoti daudz situācijas, kurās nācās pieņemt lēmumu attiecības neturpināt. Tā teikt, ja nav tad nav. Katrā gadījumā svarīgākā atziņa, kas tika gūta šajā laikā – es esmu kopā ar īsto cilvēku, vai tomēr nē.

 

Manuprāt, tas ir ļoti svarīgi, jo turpmākajā periodā, kad Saturns atradīsies Skorpiona zīmē (no 05.10.2012. – 18.09.2015.) tiks skarti un sakārtoti naudas, kopīgo finanšu, kredītu, citu parādsaistību un biznesa jautājumi. Zem lielās lupas nonāks arī pāru savstarpējās intīmās attiecības. Tas nozīmē, ka biežāk nāksies ķerties klāt tādiem delikātiem jautājumiem kā patiesas seksuālās baudas gūšana, vai gluži pretēji, nespēja pilnībā un līdz galam izjust absolūtu harmoniju un saplūšanu vienotā veselumā. Attiecībās var parādīties saspīlējums, bailes no iespējamām grūtībām, neuzticēšanās otra cilvēk godaprātam, uzliesmos greizsirdība, parādīsies slēpti motīvi tai vai citai darbībai. Kādam noteikti nāksies savilks jostu ciešāk un tad sāpīgi sev atzīties, ka otrs cilvēks šādā situācijā nav spējīgs palīdzēt, vai vēl sliktāk, piedzīvot situāciju, kad partneris dodas uz ''treknākām ganībām''. Visi ir draugi tad, kad iet labi, bet, vai brīžos, kad nākas cīnīties par izdzīvošanu, arī tuvākais cilvēks turas blakus plecu pie pleca, solīti pa solītim, lai tiktu ārā no bedres. Šādas un līdzīgas situācijas būs aktuālas visu 2013. gadu.

 

Labā ziņa ir tā, ka lielais labvēlis jeb veiksmes planēta Jupiters 26.06. 2013. ieies Vēža zīmē. Tas piedos cilvēkiem ticību un cerību, ka visām grūtībām reiz pienāk gals, ka svarīgākās vērtības dzīvē nav izmērāmas naudā. Tās saistās ar iekšējo mieru, harmoniju, ģimeni un tradīcijām. Spēks ir ģimenē, senčos, spēks ir visas tautas saknēs. Šādos brīžos cilvēki parasti saprot, ka visiem jāturas kopā, vienam otru jāatbalsta. Iespējams, jaunās ģimenes apvienosies ar vecākiem, vecvecākiem, lai vieglāk varētu izdzīvot, lai kopā audzinātu bērnus. Tāpat šis būs ļoti labs laiks, lai atjaunotu dzimtas mājas, atgrieztos no tālām zemēm.

 

Ja iepriekšējos gados cītīgāk padomāt par dzīvi nācās Svariem, Auniem, Vēžiem un Mežāžiem, tad tagad pārbaudāmie numur viens būs Skorpioni. Pēc viņiem sekos Vērši, tad Lauvas un Ūdensvīri. Tās ir fiksētās zīmes, tāpēc visbiežāk cenšas iemantot dzīvē nemainīgas vērības. Enerģija tiek uzkrāta, saspiesta un sablīvēta. Šajā gadā būs brīži, kad maisam gals tiks rauts vaļā un tad no tā velsies ārā viss, kas tik ilgu laiku iekšā rūdzis. Vai nu tā būs rīcība, kas sagraus nestabilas struktūras vai arī reorganizēs, transformēs situācijas, kas nedod mieru. Katrā gadījumā šādi brīži arī ir nepieciešami, jo palīdz cilvēkam atbrīvoties no lietām, kas viņam patiesībā nav vajadzīgas.

 

Minēto zīmju pārstāvjiem vairāk nāksies piestrādāt pie vēlmes paturēt pārdzīvojumus un lielākās dzīves sāpes pie sevis. Tāpēc jau otrs ir blakus, lai palīdzētu un atbalstītu tieši grūtā brīdī. Kā Skorpioniem, tā Vēršiem, Lauvām un Ūdensvīriem svarīgi apzināties savas patiesās vajadzības un beidzot darīt tās zināmas arī apkārtējiem.

 

Pirmajā pusgadā, kamēr Jupiters vēl rosās pa gaisīgo Dvīņu zīmi, lielāku vērību vajadzētu pievērst līgumsaistībām, to sakārtošanai un pārskatīšanai. Partnerattiecībās tas nozīmē, ka vislabāk par radušajām problēmām vienoties mutiski. Galvenais ir runāt, izrunāties, teikt, kas patīk, kas nē, kāpēc es tā jūtos, kas mani biedē vai satrauc. Pēc tam, kad dominēs ūdenszīmes – Skorpions un Vēzis, emocijas sitīs augstu vilni un loģikai tiks atvēlēta mazāka loma. Varbūt tas pat ir labāk. Katram cilvēkam vairāk vajadzēs ieklausīties savā sirds balsī, intuīcijā, arī vecākos.

 

Tāpat nākošā gada laikā ievērojamas atklāsmes turpinās gūt daudzi Auna zīmes pārstāvji, savu dzīvi kardināli pārkārtos vai mainīs daļa Mežāžu. Šādās situācijās svarīgi atcerēties, ka procesi, kuri šobrīd iedarbojas uz cilvēkiem, paver jaunus apvāršņus un piedāvā jaunas iespējas.

 

Pirmajā pusgadā veiksme turpinās lutināt Dvīņus, dāvājot viņiem lieliskas iespējas gan privātā, gan profesionālā ziņā. Sākot ar jūnija beigām laimes lutekļu godā beidzot būs emocionālie un mīlestību alkstošie Vēzīši. Daudzi sagaidīs ģimenes pieaugumu, precēsies, uzlabos sadzīves apstākļus, pirks un pārdos mājokļus. Vārdu sakot, baudīs visu, ko nu katrs būs nopelnījis.

 

Kopumā uzskatu, ka gads attiecību un mīlestības jomā būs veiksmīgs. Ja vien cilvēki spēs saprast to, ka nav dūmu bez uguns. Vairāk pievērsīsies iekšējām vērtībām, nevis domās par to, cik daudz vai cik maz otrs nopelna. Mazāk kontrolēs otru, bet vairāk paļausies uz to, ka apkārt ir arī gaiši un starojoši cilvēki. Vajag tikai pacelt skatu augstāk. Tur paveras pavisam cita aina – spīd saule un vītero putni.

 

Saspringtākie periodi gaidāmi maijā, novembrī un decembrī, savukārt veiksmīgākie – februārī, jūnija beigās un jūlijā. Arī pavasaris būs samērā vētrains un reizēm mudinās partnerus uz neapdomīgiem soļiem.

 

Iespējams, 2014. gadā sagaidīsim uzlabojumus demogrāfiskajā situācijā, jo laiks ap Jāņiem būs izteikti auglīgs un attiecības veicinošs. Ko arī visai latviešu tautai Jaunajā gadā novēlu!