• lv
  • en
  • de

Dzīve notiek šeit un tagad. Nav cita mirkļa, kurā varētu kaut ko mainīt, kā vien šis brīdis, ši sekunde, šis elpas vilciens!

2018. gada prognozes katrai horoskopa zīmei


svētdiena, 31.decembris, 2017 07:36

Tapušas sadarbībā ar žurnāla UNA pielikumu ''SIEVIETES MAĢIJA''

Kopumā 2018. gads būs ļoti spēcīgs, transformējošs un veiksmīgs uzņēmīgiem cilvēkiem.





AUNS

Gada kopējā prognoze un noskaņa

VEIKSMĪGS LAIKS PĀRMAIŅĀM UN JAUNU VIRSOTŅU SASNIEGŠANAI. Jau pašā gada sākumā Auniem jāsaprot, ka dzīves skolā viņi ir tikuši pārcelti nākamajā klasē, kurā sagaida pavisam jauni izaicinājumi, jauni apvāršņi un iespējas. Lai sekmīgāk virzītos uz priekšu, ņem talkā pieredzi un visu to, ko esi apguvusi iepriekšējos gados. Protams, nāksies pabeigt arī nepadarītos darbus, ja tādi ir iekrājušies. Amerikāņu kalniņiem līdzīgi dzīves pavērsieni vairāk gaidāmi pēdējā dekādē dzimušajiem Auniem.

Darbs/bizness/saimniecība

Ļoti veiksmīgs gads lielu projektu īstenošanai. Darbam vai savam biznesam šogad tiks veltīta pastiprināti liela uzmanība. Pieaugs atbildība un tiks prasīta lielāka iesaistīšanās notiekošajos procesos. Ja iepriekš Auns varēja traukties uz priekšu, ģenerējot fantastiskas idejas, bet darbus līdz galam pabeidza citi, tad šobrīd situācija ir mainījusies. Kāds tur augšā vēlas redzēt, kā tu tiec galā ar atbildību, konkrētību, punktualitāti, spēju vadīt, valdīt un būt līdz galam galvenajai tajā, ko dari.  Šis ir gads, kurā vari izveidot pati savu uzņēmumu, ja ilgāku laiku esi par to sapņojusi, vai piesaistīt prāvu finansējumu biznesa tālākai attīstībai. Lielisks laiks, kad par visiem 100 % spēsi izmantot tādas savas spilgtākās īpašības kā gribasspēku, drosmi, radošumu un caursišanas spējas. Iespējams, nauda pie tevis atnāks pavisam negaidītā veidā. 

Mīlestība/attiecības/bērni

Visa gada garumā noteikti nevajag aizmirst par partneri un partnerattiecību veidošanas mākslu. Arī šajā jomā dzīve var prasīt no tevis nopietnu attieksmi, nopietnus lēmumus. Iespējams, ka nāksies atbalstīt tuviniekus vai palīdzēt partnerim piepildīt viņa dzīves izaicinājumus. Ja šajā gadā uzplauks jauna mīlestība, tā var pāraugt ilgā un laimīgā savienībā. Daudzas Aunenītes var vēlēties kļūt par māmiņām, pieņemot vienu no sievietes lielākajiem izaicinājumiem. Nekādas trakulības un joku nebūs. Viss būs pa īstam un nopietni.

Veselība/ sports/hobiji

Tā kā notikusi pāreja no viena nozīmīga perioda otrā, arī ķermenim vajadzētu  dot iespēju veikt vispārēju organisma restartu. Tas nozīmē, ka šis ir lielisks gads, lai ņemtu savu pašsajūtu, veselību un visu, kas ar to saistīts, savās rokās. Neviens tavā vietā nevingros vai veselīgi neēdīs. Ja nopietni pievērsīsies veselības atjaunošanas jautājumiem, sasniegsi lieliskus rezultātus.

Velti laiku ne tikai tam, kas dod taustāmus rezultātus un audzē muskuļus, bet atceries arī par dvēseli, kura dzīvo šajā ķermenī. Meditē, dziedi, dejo, dari to, kas liek tavai sirdij priekā gavilēt.

 

 

 

VĒRSIS

Gada kopējā prognoze un noskaņa

JAUNAS IEPAZĪŠANĀS, LIELISKI PIEDĀVĀJUMI, IZLAUŠANĀS NO IKDIENAS PELĒCĪBAS Turpmāko gadu laikā daudzas lietas tavā dzīvē mainīsies. Pie tā vajadzētu sākt pierast jau sākot ar maija mēnesi. Visa gada garumā Vēršiem smaidīs laime attiecībās ar apkārtējiem cilvēkiem. Tas nozīmē, ka jātur acis un ausis vaļā, komunicējot ar apkārtējiem. Ejot sabiedrībā, iespējams satiksi cilvēku, kurš tev uzdāvinās lielo laimestu loterijā vai piedāvās iespējas, kuras pozitīvi izmainīs dzīvi.

Darbs/bizness/saimniecība

Veiksmīgs gads biznesa paplašināšanai, jaunu kontaktu dibināšanai. Var mainīties līdzšinējie profesionālie mērķi un dzīves uzstādījumi. Tāpēc nebaidies riskēt, ja kādā brīdī rodas vēlēšanās mainīt gan darbu, gan dzīvesvietu. Liela uzmanība tiks koncentrēta tālu apvāršņu virzienā. Iespējams, ka nāksies vairāk kā ierasts braukāt darba darīšanās ārpus Latvijas. Roc dziļi un ej tālu. Visa pasaule sadosies rokās, lai tev palīdzētu.

Kopējam dzīves līmenim būs tendence uzlaboties. Ja ir doma par studijām augstskolā, tad sagatavojies uz nopietnu darbu. Students uz pusslodzi šogad netiks galā ar visiem uzdotajiem mājas darbiem.

Mīlestība/attiecības/bērni

Ja esi brīvas meitenes statusā, tad šis ir gads, kad beidzot parādīsies iespēja sagaidīt princi baltā zirgā. Ja savu sirdi jau esi atdevusi tam īstajam un vienīgajam, tad priecājies, jo arī jūsu attiecībās gaidāms uzplaukums un romantisku jūtu atdzimšana. Savukārt, ja attiecības jau kādu laiku šķiet kā nasta, tad šis ir īstais laiks, lai spertu nozīmīgu soli jaunā virzienā. Iespējas būs un tās vajag izmantot.

Lielisks gads, lai dzimtu mīlestībā radīti bērni.

Veselība/sports/hobiji

Sajutīsi spēcīgu iekšēju nepieciešamību nodarboties ar sevis pilnveidošanu. Tas veicinās izaugsmi ne tikai fiziskajā, bet arī garīgajā un mentālajā līmenī. Lielu lomu dzīvē var spēlēt kāds ārzemju ceļojums, kurš pavērs vēl nebijušus un neredzētus apvāršņus. Lielāku vērību veselībai pievērs aprīlī.

 

 

DVĪŅI

Gada kopējā prognoze un noskaņa

VEIKSMĪGS GADS DARBĀ VAI SAVĀ BIZNESĀ, SKAIDRĪBA PARTNERATTIECĪBĀS, LAULĪBAS Prognozi gribas sākt ar senu latviešu teicienu – Darbs dara darītāju. Šogad panākumu atslēga meklējama centīgā darbā un nopietnā attieksmē pret dzīves pamatvērtībām.

Darbs/bizness/saimniecība

Visu gadu galvenā uzmanības tiks koncentrēta darbam un karjeras jautājumu risināšanai. Tāpēc gaidāms produktīvs un profesionāliem izaicinājumiem bagāts laiks. Galvenā lieta, kas jāsaprot – panākumus gūst nevis tas, kurš iesaistīts pēc iespējas vairāk projektos, bet gan tas, kurš mērķtiecīgi realizē vienu, divus nozīmīgākos. Sakārto visu pa plauktiņiem, strukturizē, analizē, rēķini un tu noteikti būsi ieguvēja. Labs laiks, lai sakārotu attiecības ar banku, atdotu kredītus vai veiktu finanšu analīzi savā uzņēmumā.

Mīlestība/attiecības/bērni

Beidzies iepriekšējo gadu pārbaudījums partnerattiecībās un attiecībās ar apkārtējiem. Tas nozīmē, ka graudi tika atsijāti no pelavām un šogad ir pilnīgi skaidrs, kas ir kas. Līdz ar to daudzi Dvīņi partnerattiecību jautājumos varēs viegli uzelpot. Daudzām neprecētajām daiļavām iespējama došanās pie altāra ar partneri, kurš pārbaudīts grūtībās un izrādījies tas īstais un vienīgais. Savukārt citām, kurām grūtības izrādījušās par nepārvaramu šķērsli kopīga ceļa turpināšanai, paveras jaunas iespējas un jauni izaicinājumi. Ja meklē nozīmīgas iepazīšanās, tad šogad tās vislabāk atradīsi darba vietā vai risinot ar darbu saistītus uzdevumus.

Veselība/sports/hobiji

Parasti Jauno gadu sākam, apņemoties daudz un dažādas lietas darīt labāk, savādāk un produktīvāk. Šogad tev patiešām šim vajag pievērst lielu uzmanību, jo jau no Jaunā gada pirmajām dienām veselība un fiziskās formas uzlabošana ir tās lietas, kurām vari koncentrēt lielu daļu savas uzmanības. Sastādi treniņa plānu visam gadam, izvirzi mērķus veselības un izskata uzlabošanas jomā. Šogad ir tavs pozitīvo pārvērtību laiks, kuru noteikti vajag izmantot.

 

 

 

 

VĒZIS

Gada kopējā prognoze un noskaņa

 LAIME MĪLESTĪBĀ, BĒRNU DZIMŠANA, RADOŠO SPĒJU UZPLAUKUMS Vēžiem šis būs veiksmīgs un izdevies gads, jo daudzas grūtās un smagās lietas tika sakārtotas un izdarītas jau iepriekšējos gados. Tāpēc priecājieties un baudiet sava darba augļus, jo jūs to esiet pelnījuši.

Darbs/bizness/saimniecība

Pavērsies jaunas iespējas profesionālā jomā, kuras ļaus kāpt pa karjeras kāpnēm kā teicamam savas jomas speciālistam. Lielu lomu spēlēs ne tikai tavas darba iemaņas, bet arī labā sirds. Jau pirmajā pusgadā jaunas iniciatīvas tiks atbalstītas un dos labvēlīgu rezultātu. Tāpēc nebaidies un velc sveci ārā no pūra vai, vienkāršāk runājot, droši ej izvēlētajā virzienā. Ja runājam par biznesa partneriem, tad atceries, ka tie šogad var izrādīt lielāku stingrību un reizēm pat dzelžainu nepiekāpību. Īpaši rudens pusē konsultējies ar pieredzējušiem padomdevējiem, ja esi nonākusi sarežģītā situācijā.

Mīlestība/attiecības/bērni

Lielisks gads mīlestības jomā. Starot starosi un baudīsi brīnišķīgās sajūtas, kas rodas dāvājot otram nesavtīgu mīlestību. Brīžiem šķitīs, ka mīlestības ir tik daudz, ka vari ar to samīļot vai visu pasauli. Šis ir labākais laiks, lai attiecībās esošiem pāriem dzimtu bērni. Brīvajām jaunkundzēm lielisks gads, lai uzsāktu jaunas, romantiskas attiecības, kuras nākotnē vainagojas ar došanos pie altāra. Mākslas jomā iesaistītajiem un arī visiem pārējiem Vēžiem pieaugs radošās spējas, vēlme iesaistīties dažādos ar mākslu, bērniem saistītos projektos. Ej uz ballītēm, rīko mājās svētkus, svini dzīvi!

Veselība/sports/hobiji

Veselība un pašsajūta krietni uzlabosies un būs sajūta, ka enerģijas paliek ar katru dienu vairāk. Tomēr, ja iepriekšējos gados esi uzsākusi kādas veselību veicinošas aktivitātes, šogad vajag turpināt. Atšķirība ir vienīgi tajā, ka tagad vari to darīt sava prieka pēc, nevis tāpēc, ka obligāti vajag. Hobijiem gribēsies atvēlēt vairāk laika un to noteikti vajag darīt. Šogad lieliski padosies viss, kas tev sagādā prieku. Priecājies un iepriecini arī citus, apņemot mīļām rokām tos, kuriem to visvairāk vajag.

 

 

 

LAUVA

Gada kopējā prognoze un noskaņa

VEIKSME DZIMTENĒ, MĀJĀS, ĢIMENĒ, MĀJOKĻA IEGĀDE Pēc pagājušā gada spilgtās uguņošanas, sagaidāms lielāks miers un vēlme vai nepieciešamība iedziļināties lietu un procesu dziļākajos slāņos. Lielisks laiks, lai apzinātu savu senču mantojumu, izveidotu dzimtas ciltskoku vai uzsāktu darbu ar savu iekšējo Es. Smelsies spēku no dzimtas saknēm.

Darbs/bizness/saimniecība

Darba jautājumiem vajadzēs pieiet ar lielu atbildības sajūtu un nopietnību. Iespējams, otrajā pusgadā mainīsi darba vietu vai pat profesionālas darbības virzienu. Pārmaiņas būs grandiozas un pamatīgas, bet līdz tam vajadzētu sakārtot visu, kas darīts līdz šim, ieskaitot darba līgumus un dažnedažādus birokrātiskus jautājumus. Iespējams, ka nespējot vienoties par darba nosacījumiem vai izpildes kritērijiem, uz kādu laiku atiesi no tiešo pienākumu veikšanas pavisam, pilnībā veltot sevi mājas dzīvei, ģimenei un bērniem.

Mīlestība/attiecības/bērni

Sākot ar šo gadu tavs pārbaudījumu laiks mīlestībā ir beidzies. Tas nozīmē, ka beidzot varēsi uzelpot un ar pilnu sirdi un dvēseli pievērsties daudz jaukākām un patīkamākām nodarbēm, piemēram tādām kā mājokļa iegāde, iekārtošana vai uzlabošana. Mājas būs tā vieta, kur jutīsies vislabāk, gūsi iedrošinājumu jauniem izaicinājumiem un saņemsi atbalstu gan no vecākiem, gan citiem ģimenes locekļiem. Tāpat šis ir lielisks gads, lai pievērstos iekšējam darbam ar sevi, atbrīvojoties no seniem kompleksiem vai fobijām. Ja ilgstoši esi saskārusies ar  grūtībām, plānojot ģimenes pieaugumu, šogad var notikt patīkamas izmaiņas.

Veselība/sports/hobiji

Ja jau sen esi vēlējusies apmeklēt psihoterapeitu, bet līdz šim nav sanācis laika, dari to šogad. Ielūkošanās zemapziņas dzīlēs, pagātnē palīdzēs tik pāri daudzām lietām, kas traucē virzīties uz priekšu. Veselība noteikti ir tā joma, kurai šogad vajadzētu pievērst pastiprinātu uzmanību. Tikai atceries, ka vislabākos rezultātus dos regulārs, ikdienas darbs ar sevi. Vienalga vai tas ir sporta zāles apmeklējums vai mājās veikti vingrinājumi, dari tos regulāri. Meditē, jogo, pildi elpošanas vingrinājumus. Mēneši, kuros sevi jāsaudzē - janvāris un jūlijs.

 

 

JAUNAVA

Gada kopējā prognoze un noskaņa

NODERĪGI KONTAKTI, AIZRAUJOŠI CEĻOJUMI, JAUNAS ZINĀŠANAS Gaidāms veiksmīgs, interesants gads, kurā pilnā mērā izpaudīsies tavas intelektuālās spējas, spējas komunicēt ar cilvēkiem, veidojot jaunas, noderīgas savienības. Šis ir laiks, kad iespējams padarīt un sasniegt vairāk.

Darbs/bizness/saimniecība

Apkārtējā situācija, notikumi vairos pārliecību par savām spējām. Līdz ar to  arvien vairāk un labāk spēsi izpaust savus talantus, apliecināt savu varēšanu. Lielu lomu tajā spēlēs ceļojumi, satiktie cilvēki, dibinātie kontakti. Pirmajā pusgadā iesāktie darbi ar lieliskiem panākumiem vainagosies gada noslēgumā. Ja iespējams, pievērsies arī jaunu zināšanu apguvei, apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus vai uzlabo savas svešvalodu zināšanas. Palīdzīgu roku ceļā uz panākumiem sniegs domubiedri vai līdzīgi domājoši cilvēki, kuri iedrošinās realizēt projektus, kuriem līdz šim pietrūka drosmes. Iespējams, otrajā pusgadā mainīsi darba vietu, lai pakāptos lielu pakāpienu augšup. Ja jūtu sevī rakstnieces talantu, sāc rakstīt. Tas šogad padosies lieliski.

Mīlestība/attiecības/bērni

Būs prieks apzināties, ka māja jeb ģimenes pavards stāv uz drošiem pamatiem. Viss, ko esi paveikusi iepriekšējos gados, padarījis stiprāku gan tevi, gan cilvēkus tev apkārt. Šogad gaidāmas jaunas, interesantas, arī noderīgas iepazīšanās. Cilvēki tieksies pēc tevis, vēlēsies uzklausīt tavus padomus un uzturēties tavā tuvumā. Tikai nekļūsti iedomīga! Dod padomus tiem, kuri tos prasa, savukārt liec mierā  tos, kuri, tavuprāt, dara nepareizi. Katram ir tiesības kļūdīties un piedzīvot savu pieredzi. Pārlieka vēlme palīdzēt var izraisīt nesaskaņas. Tāpat nevajag darīt lietas citu vietā.  Ar lielu pacietību un nopietnību attieksies pret bērniem un ar to audzināšanu saistītajiem jautājumiem.

Veselība/sports/hobiji

Nostiprināsies vēlme arvien vairāk veltīt laika hobijiem un veselību nostiprinošiem pasākumiem. Nopietna attieksme un disciplīna palīdzēs sasniegt lieliskus rezultātus. Gada griezumā pašsajūtai būs tendence krietni uzlaboties. Tas nozīmē, ka iesi pareizajā virzienā un darīsi pareizās lietas. Iespējams, ka hobijs kļūs kas vairāk par patīkamu brīvā laika nodarbi un pāraug profesijā un nesīs papildus ienākumus.

 

 

 

 

SVARI

Gada kopējā prognoze un noskaņa

PAŠAPZIŅAS PIEAUGUMS, LIELISKI IENĀKUMI, STABILITĀTE ATTIECĪBĀS AR APKĀRTĒJIEM Enerģijas un resursu šogad netrūks. Tāpēc vari ar lielu pārliecību par izdošanos ķerties klāt visam, ko esi iecerējusi. Palīdzēs iepriekšējos gados gūtā pieredze un dibinātie kontakti.

Darbs/bizness/saimniecība

Ledus ir sakustējies. Tāpēc līdzīgi kā pavasara palu laikā, notikumi var risināties samērā strauji un negaidīti. Lielu lomu profesionālajā veiksmes stāstā spēlēs intuīcija. Tas nozīmē, ka zināsi īsto laiku un vietu, kur būt, kā un ko darīt. Tas ir ļoti daudz. Tāpēc, pirms nopietnu lēmumu pieņemšanas, ieklausies sevī un nestreb karstu, ja runa iet par ātru peļņu vai galvu reibinošiem piedāvājumiem un lēcieniem pa karjeras kāpnēm. Īpaši veiksmīga izrādīsies otrā gada puse, ja būsi gatava un nepretosies pārmaiņām, kas tevi dzīvē sagaida.

Mīlestība/attiecības/bērni

Izstarosi seksapīlu un būsi ļoti pievilcīga pretējā dzimuma acīs.  Tāpēc jau gada sākumā būsi atvērta jaunu kontaktu dibināšanai. Tie vēlāk var pāraugt ilgstošās, noturīgās attiecībās. Savukārt, ja jau esi attiecībās, sākot ar maiju parādīsies iespēja beidzot ar partneri vienoties par kopīgiem mērķiem. Ar šo periodu gandrīz noslēgsies nestabilitātes un nedrošības maratons partnerattiecībās, kurš ilga teju  septiņus gadus. Neliela atkāpe vēl būs jāizdara gada otrajā pusē, bet kopumā tas nozīmē, ka gan tu, gan tavs partneris būsiet pārvarējuši simbolisku šķēršļu joslu, kas līdzinājās kuģošanai kalnu upē. Iziešana mierīgos ūdeņos veldzēs kā vēsa ūdens malks tuksnesī izslāpušam cilvēkam. Iespējama mājokļa būvniecība, iegāde. Labvēlīgi nosacījumi kredīta saņemšanai.

Veselība/sports/hobiji

Tavu fizisko labsajūtu lielā mērā iespaido emocijas, ar kurām saskaries ikdienā. Tāpēc pievērs uzmanību tiem brīžiem, kad šķiet visa ir par daudz. Lieliski palīdzēs un atslābinās ūdens procedūras, pirtis, vannas, aromaterapija, mūzika, joga un meditācija. Iespējams, ka tieši šogad mainīsi savu hobiju un nopietni pievērsīsies kaut kam jaunam un līdz šim neizmēģinātam.

 

 

SKORPIONS

Gada kopējā prognoze un noskaņa

ĻOTI NOZĪMĪGS GADS, JAUNA CIKLA SĀKUMS, VEIKSME UN IZDOŠANĀS Ļoti svarīgs gads, jo debesu labvēlis Jupiters līdz gada beigām atradīsies tieši Skorpiona zīmē. Tas nozīmē, ka šogad Skorpioniem sāksies jauns 12 gadu cikls. Lai šis periods noritētu pēc iespējas produktīvāk, vajag tam ielikt labus pamatus.

Darbs/bizness/saimniecība

Jau pašā gada sākumā apsēdies un apdomā, ko vēlies sasniegt, no kā vēlies attiekties, varbūt kaut kas jāmaina vai jāuzlabo darba vietā, darbības jomā, karjerā kopumā. Gads nav domāts, lai sēdētu uz lauriem un priecātos. Tieši otrādi, jau pirmajos gada mēnešos ieliec visu savu lielo un transformējošo enerģiju, lai radītu kaut ko jaunu. Iespējams, tieši šajā periodā realizēsies sen loloti sapņi. Projekti, kuri agrāk tika plānoti uz papīra, šogad var ieņemt taustāmas aprises un atnest labus ienākumus. Lieliski piedāvājumi tevi sasniegs jau pirmajā pusgadā. Uzplauks arī radošās spējas un intuīcija. Slēdzot līgumus, ievēro punktualitāti, savukārt vadot transportlīdzekli, nepārkāp noteikumus Iespējama, profesionālās kvalifikācijas celšana.  

Mīlestība/attiecības/bērni

Interesantas tikšanās ar neparasties cilvēkiem ir šā gada neatņemama sastāvdaļa. Iespējams, kādi no šiem kontaktiem pāraugs ciešās un ilgstošās draudzības saitēs. Joprojām mīlestībā būsi dodoša un ļoti jūtīga. Tas reizēm var traucēt, jo ikdienas skrējienā skarbāk pateikti apkārtējo vārdi var tevi sāpināt. Neieciklējies uz sīkumiem, bet gan centies saskatīt kopējo ainu, kas šajā gadā tev ir ļoti labvēlīga. Partneris tevi mīl un tu viņam esi vajadzīga. Tas ir galvenais, kas vienmēr jāpatur prātā. Savukārt, ja kāds no tuviniekiem tev lūdz palīdzību, neatsaki.

 

Veselība/sports/hobiji

Spēcīgas garīgās prakses dos reālus un taustāmus rezultātus. Tāpēc, ja patiešām nepieciešams uzlabot veselību, neatliec, bet pievērsies darbam ar sevi. Spēcīgāk kā jebkad agrāk izpaudīsies tavas spējas atdzimt no pelniem jeb mainīties līdz nepazīšanai. Ikdienas līdzsvara saglabāšanai dziedi, meditē, glezno, izpaudies radoši, lai nonāktu saskarsmē ar savu iekšējo Es.

 

 

 

STRĒLNIEKS

Gada kopējā prognoze un noskaņa

NOPIETNA ATTIEKSME PRET PIEEJAMAJĀM FINANSĒM, ATBILDĪBAS UZŅEMŠANĀS, DARBS AR SEVI Lielākā un grūtākā pārbaudījumu daļa, kas skāra tavu personību, Ego un pašapziņu tika pārvarēta iepriekšējos gados. Tomēr arī šogad darbu ar sevi vajadzētu turpināt. Šoreiz galvenās mācībstundas būs saistītas ar materiālajiem resursiem, finansēm un to izlietojumu.

Darbs/bizness/saimniecība

Ne vienmēr viss ies tā kā gribētos. Tomēr šis ir laiks, kad tev jābūt pacietīgai un jācenšas saprast, kas ir tas, kas man šajā situācijā jāapgūst. Līdz ko būsi sapratusi, ka, iespējams, tērē par daudz vai neplāno savus izdevumus, pārbaudījums būs iziets un galā saņemsi atzīmi, kas pozitīva rezultāta gadījumā var veicināt ienākumu nostabilizēšanos. Virzies uz priekšu lēnām un pamazām. Tev nekur nav jāsteidzas. Gada sākumā var nākties pabeigt nepadarītos darbus, projektus no  iepriekšējā gada. Savukārt otrajā pusgadā varēsi plūkt sava darba augļus. Ļoti svarīgi raudzīties uz lietām reāli, atmetot uz ilūzijām balstītus, nereālus projektus. Lai kā gribētos iet plašumā, šogad lielāks atbalsts tiks saņemts visam, kas prasa disciplīnu, darbu un nopietnu attieksmi. Darbojies pēc principa – labāk zīle rokā, nekā mednis kokā.

Mīlestība/attiecības/bērni

Domstarpības ar partneri lielākoties var būs saistītas ar rūpēm par finansiālo labklājību. Šis ir periods, kurš parādīs, kurš ir tavs patiesais draugs, kurš ienaidnieks. Palīdzēs tavs neizsīkstošais optimisms un ticība labajam. Pa lielam tā arī ir, ka viss galu galā beidzas labi un ja nav labi, tad tas vēl nav beidzies. Ļoti noderīgi atrast laiku sev, laiku, ko vari pavadīt pārdomās, lūgšanās, pārrunās ar savu iekšējo Es. Palīdzība pie tevis var atnākt viedu sapņu vai vīziju veidā. Veiksme attiecībās uzsmaidīs pašās gada beigās, kad strauji pieaugs tavas personības šarms un tu atkal būsi savā elementā – smaidīga, starojoša, mīloša un mīlēta. Pacietība un izturība ir labas īpašības, kuras turpinās tevī attīstīties šī gada laikā arī attiecību jomā.   

Veselība/sports/hobiji

Dienās, kad šķiet, ka vadzis lūzīs, atrodi kādu brīdi, lai dotos uz meditāciju retrītu vai spa hoteli. Sakārtojot savu iekšējo pasauli, tu atpūtināsi arī fizisko ķermeni, kurš diendienā uzticīgi un bez ierunām kalpo tavām ikdienas vajadzībām. Veselības nostiprināšanas nolūkos izmēģini kaut ko tādu, ko nekad agrāk vēl neesi darījusi. Rezultāti būs satriecoši.  

 

MEŽĀZIS

Gada kopējā prognoze un noskaņa

STINGRS MUGURKAULS, POPULARITĀTE SABIEDRĪBĀ, ATBILDĪBA PAR PAVEIKTO Nozīmīgs gads, kurā norisināsies notikumi, kas tavā dzīvē var rezonēt gadiem ilgi. Tāpēc attiecies pret pieņemtajiem lēmumiem atbildīgi, apzinīgi un ar visaugstāko pienākuma apziņu.  

Darbs/bizness/saimniecība

Stratēģiskas domāšanas apvienojums ar inovatīvām idejām ir šā gada panākumu atslēga. Kaut brīžiem šķitīs, ka visa pienākumu nasta gulstas uz taviem jau tā pārkrautajiem pleciem, nenokar degunu. Tu vari un tev sanāk. Toties par to šogad saņemsi daudz atzinīgus vārdus no draugiem un domubiedriem, kuri būs vienmēr gatavi traukties tev palīgā. Veiksmīga biznesa pamatā ir laba plānošana, smags darbs, neatlaidība un disciplīna. Tev piemīt visas īpašības, lai realizētu lielus projektus, iesaistoties ne tikai sava biznesa attīstībā, bet arī ieliekot lielu artavu visas sabiedrības labā. Veiksmīgam startam  nepieciešams arī radošums un drosme uzdrīkstēties darīt  labāk un savādāk.

Mīlestība/attiecības/bērni

Izejot sabiedrībā, baudīsi vispārēju apbrīnu un novērtējumu. Tāpēc nevairies no publiskām vietām un pasākumiem. Mīlas frontē ienāks jaunas vēsmas, kas lēnām un pamazām izmainīs tavus priekšstatus par attiecību modeli. Ja gribi, lai dzīve iet uz augšu, attiecības attīstās un pilnveidojas, nevar dzīvot tā kā esi to darījusi gadiem ilgi. Neslēpies aiz deviņiem mūriem un nebaidies izrādīt savas jūtas. Šis ir laiks, kad arī mīlestībā ir jānobriest. Atziņa, pie kuras vajadzētu pieturēties visa gada garumā, – mīlestības izrādīšana nav vājuma, bet gan spēka pazīme. Labs laiks, lai dzimtu bērni,  kā arī kopā ar jau esošiem bērniem vari uzsākt darīt kaut ko jaunu un interesantu.

Veselība/sports/hobiji

Kaut brīžiem tā var šķist neiespējamā misija, tev obligāti vajadzētu atrast savā dinamiskajā ikdienā arī laiku sev un savas labsajūtas uzlabošanai. Te var palīdzēt labi saplānota diena, grafiks, kas paredz sportu un/vai masāžas divas, trīs reizes nedēļā. Ideāli būtu atvēlēt laiku arī kultūras pasākumu apmeklējumiem vai garīgām nodarbēm, kas ļauj pārslēgties un kaut uz brīdi atpūtina smadzenes un līdz ar to visu pārējo ķermeni no saspringtās ikdienas. Biežāk ej dejot, izdejojiet tā, ka papēži svilst un deju grīda līgojas!

 

ŪDENSVĪRS

Gada kopējā prognoze un noskaņa

PROFESIONĀLAIS UZPLAUKUMS, IENĀKUMU STABILIZĒŠANĀS, STATUSS SABIEDRĪBĀ Dzīvē kopumā iestāsies lielāka stabilitāte un noteiktība. Beidzot tiks atrasts stingrāks pamats zem kājām un daudzas lietas tiks sakārtotas.

Darbs/bizness/saimniecība

Ieguldi maksimālu jaudu jaunās idejās un projektos jau pirmajā pusgadā, kad enerģijas būs pārpārēm un oriģinālas idejas varēsi smelt kā no pārpilnības raga. Lielisks gads, kurā iespējams gan pakāpties pa karjeras kāpnēm, gan saņemt augstu novērtējumu no priekšniecības. Tāpat baudīsi labas reputācijas saldos augļus, kas pavērs plašas peļņas iespējas. Otrajā pusgadā tavi ienākumi un sociālā labklājība pieaugs. Ja esi savā biznesā,  šis būs gads, kurā beidzot sajutīsi reālu atdevi no ieguldītā darba.  Savukārt, ja atrodies darba ņēmējas statusā, nebaidies doties pie priekšniecības un lūgt algas pielikumu vai paaugstinājumu amatā. Iespējas ir jāizmanto!

Mīlestība/attiecības/bērni

Tā kā tavs kopējais gada noskaņojums būs optimistisks un priecīgs, arī attiecībās sāks iet labāk un mierīgāk. Ja agrāk vairāk interesējies par to, kas notiek ārpus mājas, tad sākot ar maija mēnesi, jūtamu prioritāti tavā dzīvē ieņems mājinieki un viņu vajadzības. Iespējams, beidzot ķersies klāt sen plānotam mājokļa remontam vai apmetīsies vienā konkrētā dzīvesvietā. Tāpat vēlams atrast mirkli laika, lai pārdomātu iepriekšējos gados gūtās atziņas, apgūtās dzīves mācības, lai izmantotu tās partnerattiecību stabilizēšanai. Turpmākajos gados dzīves straujums samazināsies, ienesot ikdienā patīkamu mieru un harmoniju. 

Veselība/sports/hobiji

Veselība jeb fiziskais organisma stāvoklis lielā mērā ir atkarīgs ne tikai no tā, ko mēs ēdam, cik daudz guļam vai sportojam, bet arī no tā, ko mēs domājam, kā izturamies pret apkārtējiem, cik daudz ikdienā palīdzam viens otram utt. Šis ir periods, kurā kaut kur tiek uzskaitīti tavi labie un ne tik labie darbi. Centies, lai tavas domas un vārdi sakrīt ar taviem darbiem, tad ar veselību viss būs kārtībā.

 

 

ZIVIS

Gada kopējā prognoze un noskaņa

ĻOTI VEIKSMĪGS GADS, BRĪNIŠĶĪGI CEĻOJUMI, GARĪGĀ IZAUGSME Sajūta būs tāda, it kā kāds liels smagums būtu novēlies no taviem pleciem. Dzīvot kļūs vieglāk, ērtāk patīkamāk un visādi citādi labāk.

Darbs/bizness/saimniecība

Saistībā ar profesionālo darbību visi lielie un grūtie dzīves pārbaudījumi šajā dzīves periodā ir izpildīti. Tas nozīmē, ka šobrīd vari atviegloti uzelpot un papliķēt sev uz pleca par  labi paveikto darbu. Ja nesen tika mainīta darba vieta, jaunajā vietā jutīsies kā zivs ūdenī. Savukārt, ja ilgstoši biji bez darba, pienācis laiks startēt jaunā ampluā. Ļoti veiksmīgs laiks radošajām Zivīm, Zivīm skolotājām, Zivīm studentēm, Zivīm garīgā ceļa gājējām un, protams, arī Zivīm uzņēmējām. Šis ir lielisks gads, lai uzsāktu iedvesmojošus, ilgtspējīgus projektus, pilnā mērā izmantojot un liekot lietā savu iztēli, intuīciju, radošumu un cilvēkmīlestību. Saņemsi atbalstu no organizācijām, valsts iestādēm, fondiem un biedrībām.

Mīlestība/attiecības/bērni

Arī attiecību jomā liela daļa smago pienākumu pret dzīvi būs iznesti uz kopīgiem pleciem. Tas nozīmē, ka arī partnerattiecībās ies labāk un vieglāk. Varēsiet kopā uzelpot un baudīt savstarpēju cieņu un mīlestību. Šis ir labs gads, lai plānotu ģimenes pieaugumu, dotos laulībā, baudītu kopīgus ceļojumus vai izaugsmi veicinošus pasākumus. Tu vari dot pasaulei to, kā viņai tik ļoti pietrūkst – mīlestību. Vienalga, kādā jomā darbojies, esot tavā tuvumā, cilvēkiem paliek labāk.

Veselība/sports/hobiji

Rūpējis, lai tavā ikdienā vienmēr būtu iekļauts pats nepieciešamākais – veselīga pārtika, labs miega un atpūtas režīms, kā arī fiziskās aktivitātes.

Laba veselība nav vienas dienas pasākums un profilaksei ir milzīga nozīme.