• lv
  • en
  • de

Dzīve notiek šeit un tagad. Nav cita mirkļa, kurā varētu kaut ko mainīt, kā vien šis brīdis, ši sekunde, šis elpas vilciens!

Oktobra attiecību horoskopi katrai zīmei

Auns

Attiecības: vislielākās domstarpības un konflikti gan tuvās attiecībās, gan biznesa partneru starpā iespējami mēneša sākumā. Tomēr tas nenozīmē, ka pilnībā vajadzētu attiekties no  plānu un ieceru realizēšanas, jo iespējami arī tā saucamie veiksmes stāsti – atnāca, ieraudzīja, uzvarēja. Visveiksmīgākais visās jomās būs mēneša vidus, savukārt pēc 21. oktobra rūpīgāk iedziļinies detaļās un saved kārtībā naudas un biznesa lietas.

 

Vērsis

Attiecības: lai iegūtu tos labumus un statusu, pēc kāda tiecies, mēneša sākumā nāksies krietni pasvīst. Iespējams, mainīsi darba vietu vai nopietni risināsi saspīlētus partnerattiecību jautājumus. Kā kompensācija pēc pamatīgās vētras nāks jaunas iespējas un ievērojamāki gaišāks skats uz dzīvi. Pēc 23. oktobra attiecības tavā dzīvē būs prioritāte Nr.1

 

Dvīņi

Attiecības: lai gan tev liekas, ka esi liela stratēģe un vari dzīvi izplānot līdz sīkākajai niansei, negaidīti notikumu pavērsieni  tavos plānos ieviesīs korekcijas. Jo ātrāk tās pieņemsi un lieki neapvainosies uz situācijām, kurās esi nonākusi, jo vieglāk spēsi pārorientēties uz jaunām iespējām. Tādas parādīsies jau mēneša vidū. Savukārt pēc 21. oktobra vajadzēs savest kārtībā visu, kas saistīts ar vecākiem, mājokļa jautājumiem un darba attiecībām.

 

Vēzis

Attiecības:  vairāk kā jebkad gribēsies ‘’ielīst alā’’ un neredzēt to, kas notiek apkārt. Diemžēl šādā veidā lietas uz priekšu neiet. Apkārtējie cilvēki tevi mudinās pieņemt kādu nozīmīgu lēmumu. Iespējams, izdarīsi izvēli, ko vēlāk nožēlosi, ja rīkosies emociju iespaidā, īpaši mēneša pirmajā pusē.  Toties pēc 23. oktobra tev klāsies jau krietni labāk.

 

 

Lauva

Attiecības: lielākā uzmanība tiks veltīta tuvākā apkārtnē notiekošajam. Daudz braukāsi, runāsi, zvanīsi pa telefonu un risināsi konfliktus starp strīdniekiem. Iespējams, tie būs radi, kaimiņi vai darba kolēģi. Savukārt mēneša vidū parādīsies iespējas iepazīties ar cilvēku, kurš mudinās tevi izdarīt kaut ko neikdienišķu, piemēram, doties spontānā ceļojumā uz ārzemēm.

Jaunava

Attiecības: mēneša sākumā nāksies pārvērtēt vērtības. Iespējams, vilsies attiecībās ar kādu tuvu cilvēku vai nesaņemsi cerēto atalgojumu. Toties otrajā mēneša pusē spriedze būs mazinājusies, ja sapratīsi, ka ne vienmēr visu var panākt,  kontrolējot un uzraugot lietas. Dažreiz tās sakārtojas pašas no sevis.

 

Svari

Attiecības: lielākais risks salaist visu dēlī ir pašā mēneša sākumā. Neadekvāti saasināta reakcija no tavas puses, provocēs apkārtējos rīkoties tik pat neprognozējami. Komunikācija uzlabosies mēneša vidū, tādā veidā piedāvājot tev jaunas iespējas un negaidīti labus risinājumus. Arī darba lietās mēneša beigās gaidāmi pozitīvi jaunumi.

Skorpions

Attiecības: pastāv iespēja, ka tiksi ierauta intrigu un aizmugurisku sazvērestību virpulī. Lai nebojātu sev un citiem nervus, pacenties vairāk laika veltīt gaišām un saulainām lietām. Tad arī apkārtējie nemiernieki liks tevi mierā. Esi piesardzīga uz ceļiem. Tava pašsajūta krietni uzlabosies un lietas sakārtosies pēc 23. oktobra.

Strēlnieks

Attiecības: ļoti aktīvi rosīsies sabiedriskajā lauciņā, piedalīsies dažādos projektos, organizēsi pasākumus un izvirzīsi tālejošus mērķus. Diemžēl mēneša sākumā šķēršļu tavā ceļā būs vairāk, nekā sākumā domāji. Toties mēneša vidū tuvs cilvēks sniegs tev palīdzīgu roku, bet mēneša beigās saņemsi kādu Likteņa dāvanu.
 

Mežāzis

Attiecības: mēneša sākumā neies viegli ne darbā, ne mājās. Brīžiem pat liksies, ka viss pasaules smagums gulstas tieši uz taviem pleciem. Tas nekas. Saņemies uz izturi. Pēc 23. oktobra tev palīdzēs draugi, domubiedri un citi labvēļi no malu malām, kā arī parādīsies iespējas realizēt kādu sen lolotu sapni.

Ūdensvīrs

.Attiecības: būsi gatava diezgan dinamiskā veidā demonstrēt  apkārtējiem savus uzskatus un pārliecības. Tas nozīmē, ka iesaistīsies konfliktos un asās diskusijās par sev nozīmīgām tēmām. Iespējams, mēneša sākumā pārtrauksi kādu draudzību vai darba attiecības, lai mēneša otrajā pusē veiksmīgi startētu jaunu apvāršņu virzienā. 

Zivis

Attiecības: jo vairāk centīsies iedziļināties citu cilvēku problēmās, jo lielākas negācijas sev piesaistīsi. Tāpēc turies pa gabalu no strīdniekiem un kašķa meklētājiem. Iespējams nāksies pārskatīs savu budžetu un attiecības ar kādu ietekmīgu draugu. Tikai pašās mēneša beigās situācija normalizēsies un tev pavērsies plašākas izaugsmes iespējas.

Skaistumkopšana: 2, 3, 8, 14, 16, 23, 24, 25, 28, 29, 30,
Sports: 2, 5, 8, 10, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 30
Pirts: 3, 6, 7, 8, 9, 12, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 27, 28, 29
Atslodzes dienas: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 26, 27
Attiecības un sekss: 2, 3, 6, 9, 10, 14, 15, 16, 17, 21, 24, 25, 26, 28, 29, 30, 31