• lv
  • en
  • de

Dzīve notiek šeit un tagad. Nav cita mirkļa, kurā varētu kaut ko mainīt, kā vien šis brīdis, ši sekunde, šis elpas vilciens!

2014. gada prognoze katrai horoskopa zīmei


trešdiena, 15.janvāris, 2014 07:40

Auns: Kopumā gads būs dinamisks un piesātināts. Auns apkārtējo vidū izcelsies ar oriģinalitāti un vēlmi traukties pretim nākotnes nezināmajiem plašumiem. Drosme, apņēmība un caursišanas spējas būs tās īpašības, kuras palīdzēs Aunam tikt galā pat ar vissarežģītākajām situācijām. Pirmajā pusgadā tomēr ieteicams spēkus pietaupīt, lai otrajā varētu realizēt iecerētos plānus, kuri gala rezultātā ar savu vērienīgumu var pārsteigt pat pašu idejas autoru.


Veselībai jūtīgākie mēneši:
•    Marts - enerģijas krājumi būs izsīkuši līdz minimumam. Vairāk vajadzētu atpūsties un palutināt sevi ar dažādām SPA procedūrām
•    Aprīlis – pārmērīga aktivitāte vai pārsteidzīgi soļi var izsaukt neprognozējamas sekas. Pirms skriet ar pieri sienā, ieteicams noskaitīt vismaz līdz simts.
•    Septembris - ieteicams pievērsties plānveida veselības uzlabošanas pasākumiem
•     Novembris – pārgalvības vai nevērības dēļ var rasties pēkšņi veselības traucējumi, piemēram, traumas, krasas asinsspiediena svārstības, spēcīgas galvassāpes.

Vērsis: Gads solās būt interesants un samērā veiksmīgs, jo ienesīs jaunas vēsmas Vērša priekšstatos par patieso lietu kārtību. Līdz ar to var mainīties dzīves uztvere un prioritātes. Pirmajā pusgadā ieteicams apgūt jaunas zināšanas un apmeklēt kursus, par kuriem sapņots jau ilgāku laiku. Iegūtās zināšanas dos jaunas iespējas un interesantus pavērsienus nākotnē. Tāpat pastiprināta vērība būtu jāpievērš attiecību jautājumiem un līgumsaistību kārtošanai. Līdz augustam vajadzētu nodefinēt mērķus un skaidri saprast, ko šajā jomā vēlos un kā to sasniegt.
Otrajā pusgadā veiksme smaidīs visā, kas saistīts ar mājokļa jautājumiem, dzīvesvietu, vecākiem un ģimeni. Iespējams, tiks sakārtotas mantojuma lietas, pirkti vai pārdoti īpašumi.


Veselībai jūtīgākie mēneši:
•    Janvāris – var saasināties hroniskas kaites vai pēkšņi parādīties jaunas
•    Marts, aprīlis – ieteicami pasākumi veselības uzlabošanai un organisma rezervju taupīšanai
•    Maijs – lēnāk brauki, tālāk tiksi
•    Oktobris – ne vienmēr viss notiek tā, kā mēs to gribētu, iespējamas darba traumas vai pārslodze


Dvīņi: Gada moto varētu būt šāds – „Vispirms izpildi pienākumus un tikai tad varēsi plūkt darba augļus!’’ Pirmajā pusgadā, viennozīmīgi, jāstrādā būs daudz un pamatīgi. Tāpat iespējamas domstarpības ar draugiem vai biznesa partneriem, caur kuriem Dvīnis saņems kādu pamatīgu mācību, kas izmanīs viņa pasaules redzējumu, ja ne pilnībā, tad vismaz daļēji noteikti.
Otrais pusgads solās būt veiksmīgāks un atnest jaunas iespējas kā profesionālā, tā privātā dzīvē. Šis būs ļoti labs laiks, lai iepazītos, dibinātu jaunus kontaktus, vairāk ceļotu un paplašinātu savu jau tā plašo redzesloku.


Veselībai jūtīgākie mēneši:
•    Aprīlis – prasīs no Dvīņa lielu koncentrēšanās mākslu un savaldību, iespējama pastiprināta nervozitāte
•    Maijs – jātaupa spēki un jāgatavojas dzimšanas dienas svinībām. Vairāk jāuzturas svaigā gaisā.
•    Novembris – iespējamas traumas un pārstrādāšanās rezultātā radušās slimības, depresija, nomākts garastāvoklis

Vēzis: Pirmajā pusgadā nevajag cerēt uz ātriem un galvu reibinošiem panākumiem. Lai idejas varētu veiksmīgi realizēt, tās vajag slīpēt ilgā un pamatīgā darbā. Tāpat nedrīkstētu apstāties pie pirmajām neveiksmēm un panākumus un slavu stādīt par pašmērķi. Ieteicams regulēt un dozēt savas aktivitātes.
Savukārt atlikušajā gada daļā jūtami uzlabosies ienākumu līmenis, pieaugs optimisms un dzīvesprieks. Iespējams, vasarā tiks pieņemti kādi nopietni lēmumi attiecībās ar mīļoto cilvēku. Visa gada garumā būs vērojam saspringums attiecībās ar bērniem un pārmērīgas rūpes par viņu labklājību.


Veselībai jūtīgākie mēneši:
•    Februāris – spriedze attiecībās, darbā un biznesa lietās novājinās organisma pretošanās spējas
•    Aprīlis – iespējams uzņemsies par daudz pienākumus, kā rezultātā cietīs organisma vājās vietas
•    Jūnijs – ieteicams paņemt atvaļinājumu un atpūsties

Lauva: Ja mēs iedomātos, ka dzīve ir kā būvlaukums, tad Lauva nākošajā gadā tajā darbosies kā arhitekts. Pirmais pusgads domāts tam, lai izstrādātu projektu un visu izdomātu līdz sīkākajai niansei, jo tikai uz kārtīgiem pamatiem iespējams uzbūvēt spēcīgu namu.
Situācija strauji mainīsies sākot ar jūlija beigām, kad Lauvu dzīvē sāksies jauns 12 gadu cikls, kurš atnesīs daudzas patīkamas pārmaiņas. Pieaugs dzīvesprieks, optimisms, parādīsies drosme darīt kaut ko savādāk, ar lielāku entuziasmu un degsmi. Nav izslēgts, ka daudzas Lauvas baudīs laimi attiecībās, sagaidīs ģimenes pieaugumu vai kā savādāk priecāsies par dzīvi.


Veselībai jūtīgākie mēneši:
•    Janvāris – darbs vai ikdienas pienākumi var prasīt pārāk daudz spēka, kā rezultātā strauji pazemināsies organisma imunitāte
•    Marts – iespējami negadījumi uz ceļiem vai emocionāla nestabilitāte
•    Aprīlis – nelabvēlīgs mēnesis ārzemju ceļojumiem
•    Jūlijs – līdz dzimšanas dienai ieteicams paņemt atvaļinājumu un kārtīgi atpūsties pirms lielo darbu sākšanas

Jaunava: Nepieciešams turpināt un pabeigt lietas, kuras tika iesāktas iepriekšējā gadā. Veiksme nebūs pagriezusi Jaunavām muguru. Tā tikai nenāks uzreiz un ar lielu blīkšķi. Viss jādara lēnām, apdomīgi, solīti pa solītim. Lai panāktu vēlamo, svarīgi pārkārtot ikdienu tā, lai darbi un veicamie pienākumi būtu racionalizēti līdz maksimumam. Jaunavas reizēm mēdz nodarboties ar daudzām blakus lietām, kuras traucē saskatīt galveno mērķi.
Sarežģītākos jautājumus var nākties risināt savējo starpā. Tāpat, iespējams, biežāk konfliktēsi ar līdzcilvēkiem un paudīsi tiem savu neapmierinātību visai skarbiem vārdiem.
Rudenī iespējama darba vietas maiņa vai nopietni pārkārtojumi privātās attiecībās.


Veselībai jūtīgākie mēneši:
•    Februāris – labs laiks pievērsties veselības uzlabošanai profesionāļu uzraudzībā
•    Aprīlis – iespējami emocionāli izvirdumi, rūpes, raizes, kuras atstās nelabvēlīgu iespaidu uz nervu sistēmu
•    Augusts – īstais laiks ņemt atvaļinājumu un pārdomāt dzīvi
Visa gada garumā jāievēro piesardzība, pārvietojoties pa ceļiem

Svari: Gada pirmajā pusē turpināsies triumfa gājiens profesionālajā jomā. Darba būs daudz, tomēr tas nenozīmē, ka  naudas pēkšņi paliks vairāk. Uzlabojumus materiālajā jomā Svari var gaidīt tikai sākot ar augustu. Līdz tam svarīgākā mācība, kas jāapgūst, saistīta ar māku racionāli apieties ar materiālajiem  līdzekļiem. Nav svarīgi, cik daudz naudas cilvēkam pieder, svarīgi, lai viņš iemācītos to izmantot lietderīgi. Kad šī mācība būs apgūta, naudas problēmas Svarus vairs nevajās. Tas pats attiecas uz savas enerģijas racionālu izmantošanu. Nevajag uzņemties par daudz pienākumus dzīvē, jo tas neapšaubāmi atstāj negatīvu iespaidu uz pašsajūtu.


Veselībai jūtīgākie mēneši:
•    Marts – ieteicamas regulāras fiziskās aktivitātes vai ārstnieciskā vingrošana
•    Aprīlis – spriedze attiecībās var padarīt Svarus slimus burtiskā nozīmē
•    Maijs – emocionāli nestabils periods, kurā jāievēro zināma piesardzība
•    Septembris – vislabākais laiks atvaļinājumam vai spēku taupīšanai

Skorpions: Skorpioniem turpinās lielo pārbaudījumu laiks, kurš tā pavisam beigsies tikai pašās gada beigās. Nozīmīgs periods būs sākot no marta mēneša līdz jūlija beigām, kad ieteicams prātīgi apdomāt visus pieņemtos lēmumus, taupīt spēkus un necerēt uz lielu palīdzību no malas. Jāmācās sevi ierobežot, vairāk dot, nekā ņemt, negaidot kaut kādu taisnīgumu, apkārtējo atzinību vai kompensāciju. Ieteicams izvēlēties garīgās izaugsmes ceļu, lielu enerģijas daļu veltot savai iekšējai attīstībai, redzesloka paplašināšanai.
Otrajā pusgadā situācija var pagriezties Skorpioniem labvēlīgā gaisotnē, kad līdz pat pašām gada beigām būs iespējams saņemt grūtā darba saldos augļus, protams, ja tādi būs nopelnīti.


Veselībai jūtīgākie mēneši:
Visa gada garumā rūpīgi jāseko līdzi pašsajūtai un biežāk jāļauj organismam atslābināties
•    Aprīlis – ieteicams aktīvi pievērsties veselības uzlabošanas pasākumiem
•    Maijs – jāievēro piesardzība uz ceļiem un ikdienas kontaktos
•    Jūnijs – labs laiks, lai atbrīvotos no tā, kas traucē, piemēram, liekā svara vai kaitīgiem ieradumiem
•    Oktobris – ieteicams taupīt spēkus un pievērsties iekšējam darbam ar sevi


Strēlnieks: Norisināsies notikumi, kuru patieso jēgu un būtību Strēlnieks sapratīs krietni vēlāk. Brīžiem var būt sajūta, ka neviens nepalīdz, brīžiem palīdzību negribēsies pieņemt vai tā nebūs tāda, kāda gaidīta.
Pirmajā pusgadā jāatrisina jautājumi par kopīpašumiem ar partneri, jāatbrīvojas no visa liekā un nevajadzīgā dzīvē, lai sākot ar jūlija beigām dotos pretim jaunām un daudz saulainākām tālēm.


Veselībai jūtīgākiem mēneši:
•    Aprīlis – spriedze personiskās attiecībās var mudināt uz neapdomīgiem soļiem
•    Maijs – pienācis laiks nedaudz piebremzēt un parūpēties par sava fiziskā ķermeņa labsajūtu
•    Jūlijs – sagatavošanās posms jaunam sākumam
•    Novembris – nelabvēlīgs laiks ārzemju ceļojumiem, iespējami negaidīti šķēršļi un neparedzētas situācijas ceļā


Mežāzis: Bailes no nepieciešamības pakļauties un apkārtējo kontroles var mazināt Mežāža izredzes sasniegt kāroto. Piedāvājumu un sadarbības iespēju netrūks, atliks vien izvēlēties tās īstās. Tas attiecas gan uz privāto, gan profesionālo jomu. Lielākā pieredze, kas šajā periodā jāapgūst, saistīta ar mīlestības pieņemšanu. Tā jāpieņem tāda, kāda tā ir - ar vislielāko pacietību un pateicību, jo visbiežāk ir tā, ka partneris Mežāzi mīl no visas sirds  tikai dara to pa savam.  
Veiksmīgāks laiks gaidāms gada otrajā pusē, kad prioritātes būs izvērtētas un iesāktie darbi ritēs daudz harmoniskāk.

 Veselībai jūtīgākie mēneši:
•    Aprīlis – ieteicams nodarboties ar sportu vai citām tehnikām, kuras palīdz nomierināties un atslābināties
•    Jūnijs – ja nepieciešams, var veikt profilaktiskus pasākumus, izmeklējumus
•    Augusts – labs laiks attīrīt organismu, ievērot diētu, atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem
•    Decembris -  jātaupa spēki, jādodas atvaļinājumā

Ūdensvīrs: Pirmajā pusgadā tiks pārbaudīta Ūdensvīra kompetence gan profesionālā, gan partnerattiecību jomā. Tas nozīmē, ka var nākties saskarties ar nopietniem izaicinājumiem karjerā un arī tuvās attiecībās. Būs vairāk strādāt, jāiegulda, jāplāno un jāorganizē. Nevarēs izvairīties no atbildības un dažādiem šķēršļiem, kas ir dabiski jebkurā procesā. Galvenais ir pie tiem neapstāties un pacietīgi turpināt iesākto. Tā visa rezultātā, sākot no augusta mēneša, Ūdensvīra dzīvē iesāksies jauns posms, kurš nesīs uzlabojumus partnerattiecībās un arī  sūri grūtā darba augļus profesionālā jomā.


Veselībai jūtīgākie mēneši:
•    Janvāris – ieteicams sākt Jauno gadu lēnām un pamazām
•    Aprīlis – ja trauksies kā vējš, atdursies kā miets, ieteicams ievērot piesardzība it visā
•    Jūlijs – pēc kārtīga darba, nepieciešama kārtīga atpūta, darba dunā nevajadzētu aizmirst baudīt vasaras priekus
•    Septembris – ieteicamas plānveida attīrīšanās, atjaunošanās kūres, veselīga dzīvesveida ievērošana

Zivis: Zivīm turpināsies intensīvs sevis meklējumu periods, izejot cauri neskaitāmiem šaubu un neziņas labirintiem, patiesība galu galā pašās gada beigās tiks noskaidrota. Tikai nevajag aizmirst par to, ka katram tā var būt cita un neviens ceļš nav pareizāks vai nepareizāks. Grūtības var sagādāt studijas augstskolā vai ārzemju ceļojumi.
Savukārt mīlas lietās līdz jūlija beigām gaidāma liela intensitāte. Iespējams, kāds tiks pie ģimenes pieauguma, kamēr citi pilnā plaukumā baudīs mīlestības vareno spēku un radošās mūzas apciemojumus. Otrajā pusgadā veiksme smaidīs darba jautājumos. Parādīsies iespējas tikt pie sen kārota sapņu darba vai beidzot tiks saņemta drosme, lai mainītu sev netīkamu nodarbošanos uz kaut ko sirdij daudz tīkamāku.


Veselībai jūtīgākie mēneši:
•    Februāris – ieteicams pavadīt šo laiku mierīgā un saudzējošā režīmā
•    Aprīlis – laba pašsajūta jāizvirza par vienu no galvenajām prioritātēm
•    Maijs – nav ieteicams riskēt un pieņemt kardinālus lēmums
•    Augusts – brīnišķīgs periods veselības nostiprināšanai
•    Oktobris – iespējama imunitātes pazemināšanās, emocionālā nestabilitāte