• lv
  • en
  • de

Dzīve notiek šeit un tagad. Nav cita mirkļa, kurā varētu kaut ko mainīt, kā vien šis brīdis, ši sekunde, šis elpas vilciens!

2017. gada prognoze katrai horoskopa zīmei tapusi sadarbībā ar žurnālu UNA


ceturtdiena, 19.janvāris, 2017 14:18

Auns



Gada kopējā prognoze un noskaņa

VEIKSMĪGS, POZITĪVĀM PĀRMAIŅĀM PIEPILDĪTS GADS. Panākumu atslēga slēpjas labā sadzīvošanā ar apkārtējiem. Tāpēc visām straujajām Aunenītēm  un Auniņiem nenāktu par skādi atkārtot diplomatijas mākslas pamatus. Daudzi apkārtējie jau zina, ka esi gudra, spēcīga un varoša. Tāpēc labu piedāvājumu gan privātajā dzīvē, gan profesionālajā jomā netrūks. Atliek vien izmantot piedāvātās iespējas un tādu šajā gadā būs ļoti daudz.

Darbs/bizness/saimniecība

Gads iesāksies salīdzinoši strauji. Tomēr forsēt notikumus nevajadzētu. Lai veiksmīgi virzītos uz priekšu, vispirms jāsakārto visas iesāktās un nepadarītās lietas. Iespējams, nāksies atvadīties no kāda biznesa partnera vai projekta. To vēlams izdarīt līdz dzimšanas dienai, lai sākoties jaunajam individuālajam gadam, būtu gatava un atvērta lieliskiem piedāvājumiem. Savukārt otrais pusgads solās būt ļoti veiksmīgs. Iespējams, notiks tā kā stāstīts lielo biznesa haizivju atmiņu stāstos -  satiksi īstos cilvēkus, īstajā vietā, lai realizētu savus līdz šim vispārdrošākos plānus. Tas nozīmē, ka mājās sēdēt nevajag. Jo vairāk apgrozīsies sabiedrībā, jo lielāka iespēja, ka viss notiks tā, kā iecerēts. Uzdrīksties un tu saņemsi to, ko vēlies! Labi finansiālie rādītāji.

Mīlestība/attiecības/bērni

Ja vēl neesi precētas sievas statusā, laiks pieņemt lēmumu un paraudzīties uz pielūdzējiem no ilgstošas perspektīvas skatu punkta. Ja tava sirds jau pukst tikai un vienīgi Lieliskajam, neslēp sveci zem pūra, bet ļauj izredzētajam manīt, ka esi gatava. Reizēm tavs straujums un pašpārliecinātā uzvedība partnerī var radīt bažas un nedrošību.

Laulībā esošajām karstgalvēm joprojām būs aktuāla dilemma – pielāgoties partnerim vai realizēt savu potenciālu, nerēķinoties uz apkārtējo nostāju. Ja attiecības tev svarīgas, iegaumē, ka ieklausīšanās citu viedoklī, nemaz nav vājuma pazīme. Klausīties, uzklausīt dažreiz var būt pat grūtāk nekā nepārtraukti runāt. Izaicini sevi un pamēģini nebūt visu pasākumu centrālā persona un tu redzēsi, ka tev apkārt ir daudz intersesantu cilvēku, kuri gatavi sniegt vērtīgus padomus. Vieksmīgs gads ģimenes pieaugumam. Liela iespēja, ka Auni saņemies arī atkārtotām laulībām, ja iespriekšējās izrādījušās neveiksmīgas.

Veselība

Dzīve ir kustība! Šai vajadzētu būt Aunu devīzei ne tikai šajā gadā. Dinamika, kura pārvalda šo horoskopa zīmi, prasa likt sevi lietā. Ja enerģija netiek iztētēta sportā vai aktīvā dzīvesveidā, Auns var kļūt ļoti dusmīgs vai pat neciešams. Tāpēc saudzē sevi un apkārtējos un noskrien katru dienu krosiņu vai aizej uz sporta zāli. Ieguvēji būs visi. Piesardzība jāievēro no 28. 01.- 10.03. Savukārt rudenī ieteicams veikt profilaktiskus pasākumus, plānveida veselības uzalabošanu.

 Atpūta/hobiji

Centies atrast laiku tam, kas tev svarīgs. Prieks, ko gūsi šādos mirkļos, ne ar ko nav salīdzināms. Atpūties kopā ar partneri vai, iespējams, apgūsti ko jaunu. Ārzemju braucieni vai nu uz kalniem, vai darba darīšanās. Laiski pagulēt pludmalē nesanāks un arī negribēsies.

 

Vērsis

 

Gada kopējā prognoze un noskaņa

PĀRMAIŅAS DARBA VIETĀ, PROFESIONĀLĀ IZAUGSME, LIELISKAS BIZNESA PERSPEKTĪVAS. Iesākumā Vērsim, protams, var nepatikt tas, ka jāpārkārtojas, tas, ka kaut kas jāmaina, bet solītais gala rezultāts būs tik vilinošs, ka pat spītīgākie zīmes pārstāvji būs atvērti jauninājumiem. Un pareizi darīs! Savukārt veiksme attiecībās gaidāma uz rudens pusi. Kā tautā saka - vispirms darbs un pēc tam atpūta. Slēdzot ilgtermiņa līgumus, rūpīgi izvērtē visus par un pret, īpaši, kredītsaistību jautājumos.

Darbs/bizness/saimniecība

Viss, ko šogad darīsi, dāvās  tev jaunas perspektīvas un daudzsološas izaugsmes iespējas. Tas nozīmē, ka no jebkuras pozīcijas gaidāma virzība uz augšu. Ja sen esi sapņojusi par savu biznesu, sāc to šogad! Ja ceri uz paaugstinājumu, izrādi iniciatīvu. Ja vēlies mainīt pozīciju, piesakies atlasei. Iespējas būs viereizējas un tās nevajag palaist garām. Tas, protams, nozīmē, ka darba arī būs daudz, bet no tā jau Vērši nebaidās. Lielākās pārmaiņas gaidāmas pavasarī, kas uz rudens pusi resultēsies pirmajos galvu reibinošajos panākumos. Ja ir doma par darbu ārzemēs, otrais pusgads tam piemērots labāk.

Mīlestība/attiecības/bērni

Iespējams, nāksies risināt jautājumus, kas skar tavu pagātni. Nevajadzētu no tā vairīties. Izrunātas un līdz galam atrisinātas attiecības novelsies kā nasta no pleciem abiem vai varbūt vairākiem situācijā iesaistītajiem. Vairāk laika parterattiecībām/partnerim parādīsies otrajā pusgadā. Šajā periodā kaislības sitīs augstu vilni un Vērši piedzīvos īstus romantikas uzplūdus. Šarms un grācija ir tavi ieroči, ar kuriem vari atvērst gandrīz visas durvis. Tas gan nenozīmē, ka to vieglprātīgi vajadzetu izmantot. Sākot no 10.10. vesela gada garumā laime atrodama dziļās, patiesi spēcīgās un piepildītās attiecībās. Domas par laulībām un laimi kopā ar mīļoto pieņemsies spēkā. Šīs tad būtu īstais laiks, kad dibināt ģimeni. Attiecībās esošajiem Vēršiem gaidāms mīlestības un romantikas uzplaukums.

Veselība

Veselība liks par sevi manīt brīžos, kad ieslīgsi pārmērībās. Tas attiecas gan uz darbu, gan atpūtu, gan ēdieniem, gan dzērieniem. Vari ķerties klāt profilaktiskiem pasākumiem un hronisku kaišu ārstēšanai. Veiksmīgi tiksi ar to visu galā. Īpašu vērību veselībai vajadzētu pievērst no 04.03.-15.04.

Atpūta/hobiji

Viss, kas sagadā prieku, šogad var nes arī taustāmu labumu. Padomā par to! Iespējams, ka hobiju vari pārvērst par naudas pelnīšanas veidu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dvīņi

 

Gada kopējā prognoze un noskaņa

VEIKSME MĪLESTĪBĀ, NOPIETNI EKSĀMENI ATTIECĪBĀS, RADOŠO SPĒJU UZPLAUKUMS Dvīņus šogad varētu pieskaitīt pie veiksminiekiem, ja vien viņi spēs saprats dzīves skolā veicamos uzdevumus un atbildīgi nokārtos gala eksāmenu attiecībās. Tas attiecas kā uz privātām, tā biznesa partnerībām. Gada beigās visiem punktiem uz I jābūt saliktiem. Tas nozīmē, ka attiecību jautājums uz ilgu laiku būs nosatabilizēts un sakārtots. Tāpēc gada pārdomu tēma saistās ar jautājumu – Vai man ir  svarīgākas ilgtošas, stabilas, izaugsmi veicinošas attiecības vai tomēr gribu vēl baudīt dzīvi un nopietnas saistības mani neinteresē? Noteikti, ka atbilde katram būs sava.

Darbs/bizness/saimniecība

Pirmajos gada mēnešos būsi sociāli ļoti aktīva, apmeklēsi pasākumus, kuros informācijas apjoms un dzīves dinamika sitīs august vilni. Esi vērīga. Iespējams, nodibināsi veiksmīgus kontaktus vai atradīsi sponsorus, ja tādi nepieciešami. Februārī ikgadējās pārrunas ar priekšniecību var izrādīties labākas, nekā sākumā domāsi. Galvenais saprast, ko pati vēlies vai vēl labāk, sastādīt veicamo darbu plānu visam gadam, lai pēc tam, pieturoties pie nospraustajiem mērķiem, veiksmīgāk virzītos uz priekšu. Marta beigās un aprīlī nezaudē nospraustās vadlīnijas. Rudens pusē darba apjoms palielināsies, iespējama darba vietas maiņa, lielākas izaugsmes perspektīvas.

Mīlestība/attiecības/bērni

Šis ir labākais laiks mīlestībai, romantiskām attiecībām, randiņiem, flirtam, izklaidēm, ballītēm. Ai, cik tas viss šķiet vilinoši un aizraujoši! Brīvajiem Dvīņiem šis noteikti ir gads, kad iespējams satikt savu izredzēto. Precētajiem lieliskas brīdis, lai domātu par ģimenes pieaugumu, biežāk apmeklētu saviesīgus pasākumus, koncertus, izstādes, vienkārši labi kopā pavadītu laiku. Ilgstošās attiecībās tas ir ļoti svarīgi, jo palīdz radīt viegluma sajūtu, kuru Dvīnis tik ļoti mīl. Protams, iespējams arī tāds variants, ka tikai Dvīnim dzīve šķiet rožaina, savukārt partnerim jāuzņemas rūpes par kopējo saimniecību. Lai pāraugtu jaunā, daudz nobriedušākā līmenī, nāksies pa īstam un uz ilgu laiku atrisināt un sakārtot visas nesaskaņas, kuras pastāv katrās konkrētās attiecībās.

Veselība

Janvārī iespējama pārslodze, aprīlī vairāk kā citus gadus var nomocīt pavasara nogurums. Tāpēc ieteicams atvēlēt laiku atpūtai un pievērst uzmanību veselīga uztura pamatprincipiem. Pārmērības ballējoties jākompensē ar sportu un veselīgu dzīvesveidu ikdienā. Nopietnākas plānveida medicīniskās manipulācijas ieteicamas rudenī.

Atpūta/hobiji

Veiksmīgāk kā jebkad iespējams izcelties tieši brīvā laika aktivitātēs.  Tāpēc hobijiem tiks tērēts vēl vairāk laika un naudas. Aizrautība un interese par visu jauno ir Dvīņa būtības neatņemama sastāvdaļa. Sajūta, ka darbs sāk traucēt atpūtai, šogad ir normāla.

 

 

 

 

Vēzis

 

Gada kopējā prognoze un noskaņa

ĢIMENES LIETAS PĀRI VISAM, MĀJOKĻA IEGĀDE, VEIKSME DZIMTENĒ

Šīs ir īstais laiks, lai realizētu savus ilgi lolotos sapņus sasitītus ar dzimtas māju atjaunošanu, mājokļa iegādi, paplašināšanu, atgriešanos Dzimtenē, ģimenes veidošanu, ģimenes pieauguma plānošanu. Viss kā pēc Vēža labsajūtas rokasgrāmatas. Protams, būs arī mirkļi, kuros vajadzēs pieņemt nopietnus lēmumus ne tikai attiecībā uz sevi. Tāpēc pavisam atslābt nevarēs. Gan darbā, gan ikdienas pienākumu ziņā atbildība nemazināsies. Drīzāk gan pieaugs proporcionāli tavām iespējām un izturības pakāpei. Ja jautāsi - Kāpēc tieši man tas jādara?  Atbilde būs: Tāpēc, ka tu to vari!

Darbs/bizness/saimniecība

Iespaidīgi biznesa partneri, nopietni darījumi – tā ir tava ikdiena jau krietnu laiku. Tāpēc nevari teikt, ka kaut ko nesaproti vai nemāki. Papildus tam, ka darba joprojām būs daudz, vēl klāt nāks atbildība par kopējo resursu pareizu izlietošanu. Eksāmens, kurš jākārto šogad darba lietās, saistīts ar patiesu izpratni par to, ko vēlies darīt daudzus turpmākos gadus. Iespējams pilnībā mainīsi nodarbošanos, pat profesiju vai iestāsies augstskolā, lai dotos jaunā profesionālā virzienā. Galvenais, ieklausies sevī un atceries, ka visu mainīt nekad nav par vēlu. Saspringrākie periodi gaidāmi pirmajā pusgadā, savukārt jau vasaras beigās lietas sāks iet kalnup.

Mīlestība/attiecības/bērni

Vieta, kurā 2017. gada pirmajā pusgadā jutīsies vislabāk, būs mājas. Tas nozīmē, ka daudz laika pavadīsi čubinot un aprūpējot savus mīļos. Tuvojoties rudenim, noskaņojums kļus rotaļīgāks un vairāk gribēsies pagozēties sabiedrisko burziņos. Šis būs lielisks laiks, lai uzsāktu romantiskas attiecības, drosmīgāk paustu savas simpātijas, iespējams vēlēsies ieņemt mazuli. Tas, ka reizēm būs grūti saprast partnera rīcības motīvus, nenozīmē, ka neesiet saskanīgs pāris. Centies darīt to, kas tev sagadā prieku un pieņem otru bez ierunām. Tā būs šā brīža labākā taktika. Jo vairāk protestēsi, jo spēcīgāku atbildes reakciju saņemsi.

Veselība

Ja ar veselību viss pa lielam ir kārtībā, zini, tu esi uz pareizās dzīves ceļa takas. Tomēr, ja gada laikā saskaries ar nopietniem traucējumiem, noteikti izskati jautājumu par to, vai patiesi esi apmierināta ar to, ko šobrīd dari, vai ikdienas darbs sniedz piepildījumu un laimes sajūtu. Veselība  būs kā katalizators apmierinātībai ar dzīvi.

Atpūta/hobiji

Lielā mērā būsi atkarīga no partnera vai apkārtējo vēlmēm un iespējām. Tāpēc centies plūst pa straumei un nebojāt nervus situācijās, kuras nevari ietekmēt. Vislābāk relaksēs ūdens, SPA procedūras, palīdzēs arī sevis izzināšana, dzīves jēgas meklējumi, varbūt saņemies un apmeklē psihologu, lai tiktu gala ar pagātnes lietām.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lauva

 

Gada kopējā prognoze un noskaņa

VEIKSME SEVIS UN APKĀRTĒJO IZZINĀŠANĀ, ĪSOS CEĻOJUMOS Turpināsies dzīves jēgas meklējumi, sākot ar pastiprinātu konkrētās literatūras studēšanu un beidzot ar reālām darbībām pašsajūtas uzlabošanā. Svarīgākā gada atziņa - laime nav jāmeklē tālu pasaulē, laime ir tepat blakus kaimiņsētā, uz blakus ielas. Laime ir laba sadzīvošana ar apkārtējiem, smaids ikdienā, prieks, kas ielikt katrā apzinātā darbībā.

Darbs/bizness/saimniecība

Kā allaž, pret pienākumiem izturēsies ar lielu atbildības sajūtu un centīsies visu paveikt pēc vislabākās sirdsapziņas. Gada sākumā un pavasarī vajadzētu rēķināties ar sarežģītām situācijām, kuras nāksies risināt gribi to, vai negribi. Nestreb karstu, vispirms apdomājies kārtīgi, ko esi gatava zaudēt, ko iegūt un tikai tad pieņem galējo lēmumu. Šajā periodā nav ieteicams uzsākt lielus projektus vai ieguldīt lielas naudas summas. Sākot ar dzimšanas dienu oma strauji uzlabosies, pavērsies lieliskas iespējas, saņemsi vilinošus piedāvājumus, labi nopelnīsi. Ja esi saistīta ar radošām lietām, atceries, ka joprojām viss padosies lēnām, pamazām, solīti pa solītim, ieguldot milzīgu darbu un pacietību. Kardināli situācijas uzabojumi gaidāmi vien pašās gada beigās, kad ar brīnišķīgu atvieglojuma sajūtu sirdī varēsi teikt – Es tomēr to izdarīju! Šajā periodā var dzimt pilnīgi skaidra nojausma par to, ko un kā labāk darīt, lai uzlabotu savu profesionālo sniegumu un tas ir ļoti vērtīgi.

Mīlestība/attiecības/bērni

Ikdienas rūpes par mīļajiem vai bērniem, nebūt nevar nosaukt par vieglām. Tāpēc, ja esi nogurusi, vai kā citādi jūties iztukšota, pacenties tomēr nemest plinti krūmos. Šis ir periods, kurā tev jāmācās nesavtīgi dāvāt mīlestību. Ja pirmajā pusgadā sakārtosi sadzīviskās lietas, otrajā varēsi baudītu idilli mājīgā atmosfērā. Iespējams, pārvāksies uz jaunu, plašāku dzīvesvietu vai  veiksi remontu esošajā. Ja mīletību vēl tikai meklē liksies, ka viss velkās bruņurupuča soļiem. Te der atcerēties teicienu, kas lēni nāk, tas labi nāk. Īsta mīlestība, kura pārbaudīta kopīgās grūtībās, var vainagoties ar došanos pie altāra. Viegls flirst vai gadījuma rakstura attiecības tevi šajā periodā neinteresēs. Gribēsi, lai viss ir pa īstam, nopietni un uz ilgu laiku. Visdrīzāk gada nogalē šajā jautājumu būs pilnīga skaidrība un ilgstošie pārbaudījumi mīlestībā būs beigušies.

Veselība

Ieteicams apmeklēt jogas, reiki vai ci-gun nodarbības, kuras palīdz ne tikai stiprināt fizisko ķermeni, bet arī līdzsvaro un sakārto iekšējo enerģiju. Visu slimību rašanās cēlonis ir  ilgstošs mentālais diskomforts. Saudzē sevi.

Atpūta/hobiji

Vislabāk padosies sen zināmu, labi apgūtu prasmju pielīpēšana, nianšu izkopšana, profesionālisma pilnveidošana. Ja vēlies uzsākt ko jaunu, dari to vasaras beigās. Iespējams, vaļasprieks pāraugs profesijā vai profesija vaļaspriekā. 

 

 

 

 

 

 

Jaunava

 

Gada kopējā prognoze un noskaņa

PIEAUGS IENĀKUMI, LĪDZ AR TO ARĪ PAŠVĒRĒJUMS UN IESPĒJAS Tā kā materiālā labklājība cieši saistīta ar cilvēka enerģētisko līmeni, taviem  ienākumiem būs tendence krietni pieaugt, jo šogad tu par spēka un iedvesmas trūkumu sūdzēties nevarēsi. Brīžiem pat būs sajūta, ka vari kalnus gāzt. Palīdzēs arī skaidrāka sevis un savu talantu apzināšanās, kas ļaus darīt to, ko vienmēr esi vēlējusies. Mājās gaidāmi labiekārošanās darbi, pārbūve. Var pieaugt pienākumi, saistīti ar dzimtu.

Darbs/bizness/saimniecība

Saņemsi algas pielikumu vai kāpsi pa karjeras kāpnēm. Tādā veidā nodrošinot sev stabilu pamatu zem kājām. Privātā biznesā iesaistītās Jaunavas sajutīs lielāku vēlmi riskēt, izejot no savas ierastās komforta zonas. Apsveicami! Tomēr piesardzību vēlams ievērot gada pirmajos mēnešos un pavasarī. Risks atmaksājas tikai tad, ja tam apakšā ir pamatoti aprēķini. Vasarā iespējamas domstarpības kolektīvā, kā dēļ vēlēsies mainīt darbu. Ja tāds nav tavs plans, jūliju labāk izmanto atvaļinājumam. Savukārt, sākot ar dzimšanas dienu nopietni sāksi apsvēt domu par papildus zināšanu apguvi. Vairāk ceļosi, iziesi sabiedrībā, spīdēsi ar erudīciju, veidojot noderīgus un ilgtspējīgus kontaktus. Gada atziņa - sākot būvēt māju, pārliecinies, vai tā stāv uz drošiem pamatiem.

Mīlestība/attiecības/bērni

Ja pieņemsi to, ka otram skaista koncerta noklausīšanās vai mākslas izstādes apmeklēšana kādā brīdī var būt svarīgāka par sienā iesistu naglu, saudzēsi nervus gan sev, gan partnerim. Tu jau zini, ka tavs partneris ir gatavs daudz kam piekāpties. Tomēr arī viņam ir savas vēlmes un gaidas attiecībās. Īpaši tas saistīts ar kopīga mājokļa iekārošanu vai rūpēm par vecākiem. Tolerance vienam pret otru ir tava veiksmes atslēga partnerattiecībās. Protams, būs jautājumi, par kuriem nāksies vienoties samērā nokaitētā gaisotnē. Iespējams, vajadzēs uzņemties atbildību par kādu no ģimenes locekļiem.. Šis ir gads, kad mājās pašos pamatos viss tiks atrisināts un sakārtots. Tas nozīmē, ka būs izdarīts milzīgi liels darbs savstarpējo attiecību uzlabošanā.

Veselība

Spriedze var kaitēt vispārējai labsajūtai. Tāpēc to regulāri vajag transformēt patīkamās nodarbēs. Jo vairāk pati sevi izaicināsi, jo lielāks risks, ka pārvērtēsi savus spēkus. Dari, bet nepārcenties. Šīs ir labs laiks, lai vilktu visus skeletus no skapjiem ārā un tiktu ar to visu galā. Psihoterapija vai citas intensīvas prakses pašsajūtas uzlabošanai nāks tikai par labu.

Atpūta/hobiji

Vislabāk atpūtīsies mājās, darot kaut ko noderīgu vai  ģimenes vajadzībām atbilstošu. Nevarētu teikt, ka tas tev sagadās grandiozu prieku, bet pilnīgi noteikti ļaus justies labāk. Vasarā dodies apceļot Latviju kājām, lai līdz 2018. gadam –Latvijas 100 gadei gan tu, gan tavi bērni zinātu par dzimto vietu daudz vairāk.

 

 

Svari

 

Gada kopējā prognoze un noskaņa

ŠĀ GADA LIELĀKIE VEIKSMINIEKI, LIELISKAS IESPĒJAS, UZDĪKSTĒŠANĀS, LABKLĀJĪBA, NEATKARĪBAS ALKAS  Kopā ar veiksmi un dzīvessparu beidzot pieaugs Svaru spēja pieņemt ilgi briedušus lēmumus, kuri var būtiski izmainīt un uzlabot dzīvi. Viss, kas šogad notiks, ir sākums jaunam 12 gadu ciklam. Tāpēc ir ļoti svarīgi saprast – kā un varbūt ar ko vēlies nodzīvot turpmākops 12 gadus. Atbildīgs brīdis, kurā viss atkarīgs no tavas gatavības un brieduma pakāpes. Emocijas, kuras glabājušās kaut kur dziļi dziļi un briedušas tevī pēdējo gadu laikā brīžiem eksplodēs ka vulkāna izvirdums, pēc kura sāksies jauna, skaista dzīve.

Darbs/bizness/saimniecība

Jau sākot ar pirmajām Jaunā gada dienām būsi 100 % iekšā darbos un strādāsi elpu neatvilkdama. Pirmajā gada darba nedēļā pabeidz iepriekš nepaveikto, bet jau sākot ar 09.01. dodies ar pilnu jaudu jauno apvāršņu virzienā. Kal plānus, izvirzi mērķus, izdomā apņemšanās, kuras plāno realizēt. Lai nonāktu jaunā pasaulē, jāver durvis, kuras nekad neesi vērusi, jāiet pa ceļiem, kurus nekad neesi gājusi. Varbūt iesākumā būs bailīgi, bet atceries, ka šis ir tavs laiks, šīs ir tavas iespējas, kuras izmantot vai neizmantot izvēlēsies tu pati. Rūpīgi pārbaudi līgumus, kurus slēdz, pievērs uzmanību katram vārdam, ko saki. Harmoniskāka kopējā atmosfēra gaidāma uz rudens pusi. Līdz tam būs jāiet kā pa kalniem un lejām, īpaši atzīmējot periodus janvāra otrā pusē, no 04. marta līdz 15. aprīlim, jūlija  sākumā, kad piedzīvotās sajūtas var būt kā amerikāņu kalniņos.

Mīlestība/attiecības/bērni

Ļoti intensīvs, piepildīts gads, kurā izšķirsies daudzi būtiski notikumi. Ja esi savas otrās pusītes meklējumos, iespējas iepazīties būs vairāk kā jebkad. Īpaši spraigi notikumi norisināsies pavasarī, kad var mocīt dilemma starp kādu bijušo un jauno pielūdzēju. Galējo lēmumu pieņem nesteidzoties, vislabāk maijā vai jūnija sakumā. Arī attiecībās esošiem Svariem ies karsti. Visi sasāpējušie jautājumi tiks iztirzāsi un pacelti dienas gaismā ar jaunu spēku un intensitāti. Tikai aktualizējot situācijas, runājot par problēmām, var nonākt pie abpusēji apmierinošas vienošanās. Nav tādu cilvēku, kuri ilgstoši dzīvo kopā un, kuriem nav problēmu. Tāpēc ir divi ceļi – pirmais: apzinos, izanalizēju, atrisinu, otrais: cenšos neredzēt, iebāžu galvu smiltīs un izliekos, ka viss kārtībā, līdz gala rezultātā nonāku pie situācijas, kuru ļoti grūti labot. Šogad daudz vairāk kā jebkad būsi orientēta tieši uz pirmo variantu, kurš dos brīnišķīgus rezultātus.

Veselība

Noderīgi apgūt prakses, kuras efektīvi nomierina prātu, emocijas. Tā var būt pavisam vienkārša metode - dziļa elpošana, kuru praktizē ikdienā, ideālā variantā meditācija, joga vai jebkura, kas palīdz atslēgties no straujā skrējiena. Jūtīgākie periodi – janvāris, marts, aprīlis un mēnesis pirms tavas dzimšanas dienas.

 Atpūta/hobiji

Ja iepriekš atpūta un hobiji bija lielā mērā saistīti ar tava partnera interesēm un vēlmēm, tad šogad vari nonākt pie secinājuma, ka tev patīk darīt pavisam citas lietas. Un tas ir normāli! Ja būsi laimīga, varēsi un arī gribēsi dot apkārtējiem daudz vairāk.

 

 

 

Skorpions

 

Gada kopējā prognoze un noskaņa

GARĪGĀ TRANSFORMĀCIJA, PALĪDZĪBA NO MALAS, VEIKSME ĀRZEMĒS, JAUNI IZAICINĀJUMI, PĀRBAUDĪJUMU PERIODA BEIGAS Skoprioni pēdējos pāris gadus gājuši cauri lieliem pārbaudījumiem, kuri tos maluši kā dzirnakmeņos. Tomēr visām tumšajām strīpām reiz seko gaišās. Tava gaišā strīpa sāksies šogad rudenī. Tas nozīmē, ka atlicis pavisam nedaudz, lai ar atvieglotu sirdi varētu teikt – ‘’Tas nu gan bija viens traks skrējiens!’’ Būtiski saprast, ka notikusī transformācija attīrījusi dzīvi no visa, kas traucē attīstībai un tev patiesi nav vajadzīgs. Līdz rudenim lielāku uzsvaru vajdzētu likt uz iekšējo darbu ar sevi, lai ieejot jaunā ciklā, ne tikai miesa, bet arī dvēsele būtu atdzimusi no jauna.

Darbs/bizness/saimniecība

Oktobrī sāksies tavs veiksmes laiks, kurā dzīve strauji ievirzīsies labākās sliedēs. Tomēr līdz tam šis tas vēl būs jāpadara. Ja darbosies pie lieliem projektiem, vari uzzināt daudz ko junu par sevi un saviem darba kolēģiem. Brīžiem rīkosies pavisam spontāni un neapzināti, nesaprotot, kāpēc kāda cilvēka uzvedība tevī izsauc šādu reakciju. Nekas dzīvē nenotiek nejauši. Intuīcija, kura šogad palīdzēs pastiprinātā režīmā, vienmēr pateiks priekšā labāko risinājumu. Atliek vien ieklausīties tajā un ļauties notikumu plūsmai. Tomēr pirmajā pusgadā notikumi var radīt papildus spriedzi. Īpaša dinamika gaidām janvārī, martā-aprīlī. Savukārt līdz rudenim vajadzētu pilnībā sakārtot ienākumu gūšanas veidus, censties nomaksāt parādus, rūpīgāk attiekties pret tavā rīcībā esošo resursu izlietojumu. Gada beigās pārbaudījums ar naudu noslēgsies un tavi ienākumi sāks krietni pieaugt. Līdz ar to pieaugs arī dzīvesprieks, parādīsies jaunas iespējas un izacinājumi.Veiksmīgākie gada mēneši – novembris, decembris.

Mīlestība/attiecības/bērni

Svarīgi sakārtot savu iekšējo pasauli, jo raugoties uz apkārtējiem, mēs vienmēr redzam viņos to, ar ko paši sevī neesam apmierināti. Tāpēc, jo lielāka neapmierinātība, nemiers ir tevī, jo vairāk trūkumu un netikumu piemīt tavam partnerim. Jo atrāk sapratīsi šo vienkāršo patiesību, jo vieglāk būs raudzīties uz partneri, kurš nav nekas cits kā tevis pašas spogulis. Svētīgs darbs ar sevi ir tas, kas tavas attiecības var pacelt pavisam citā, daudz jaudīgākā līmenī. Ja esi otras pusītes meklējumos, jau gada sākumā iespējamas kaislīgas iepazīšanās. Savukārt laika periodā no 04.03.-15.04. būs jāsakārto pagātnē nearisinātie  attiecību samezglojumi. Viss pavasaris līdz pat maija beigām virmot virmos zem kaislību karoga. Svarīgi saprast, ka ne visi, kuri izjūt patiesi dziļu mīlestību, ir gatavi to pieradīt ik pārdienu. Tavs partneris mīlestību izpauž ar darbiem un to tev vajadzētu atcerēties uz visiem laikiem. Otrais pusgads ir labs laiks ģimenes pieauguma plānošanai.

Veselība

Lielisks laiks, lai ieviestu savā dzīvē iknedēļas pirts rituālu, ja vēl neesi to izdarījusi. Īpaši svarīgi veikt jebkādas attīrīšanās prakses pavasarī un pirms dzimšanas dienas. Šajos periodos arī ieteicams ievērot piesardzību, lieki neriskēt. Vari ievērot gavēni, mainīt ēdienkarti, doties veselības uzlabošanas nolūkos uz tālām ārzemēm.

Atpūta/hobiji

Pēc smaga darba esi pelnījusi lielisku atpūtu. Tāpēc izmanto iespējas un dodies tālos ceļojumos, kuri ne tikai ļauj relaksēties, bet arī garīgi tevi bagātina un iedvesmo. Iespējams, ka tieši ārzemēs dzims ideja par to, kā krietni uzlabot turpmāko dzīvi.

Strēlnieks

 

Gada kopējā prognoze un noskaņa

PASTIPRINĀTA UZMANĪBA NO APKĀRTĒJIEM, AKTĪVA SABIEDRISKĀ DZĪVE, SVARĪGS KOLEKTĪVS, ATBILDĪBA, PIENĀKUMI, BRIEDUMS

Joprojām turpinās Strēlnieču pārbaudījumu laiks, jo īpaši zīmes pēdējā daļā dzimušajām. Tas ļoti precīzi parāda katra konkrētā cilvēka vājās vietas un liek šajās jomās visu sakārtot un optimizēt. Šajā periodā nav paredzēta nekāda slaistīšanās vai izvairīšanās no pienākumu pildīšanas. Jo ātrāk to sapratīsi un labprātīgi veiksi dzīves uzliktos uzdevumus, jo ātrāk apgūsi nepieciešamās mācības un varēsi uzelpot. Šo periodu var salīdzināt ar bērnību, kad vecāki nelaida ārā, kamēr nebija izpildīti mājas darbi. Šobrīd ir tas pats. Tikai jau citā līmenī.  

Darbs/bizness/saimniecība

Šis ir lielisks laiks, lai dibinātu savu uzņēmumu vai kāptu pa karjeras kāpnēm. Darba būs daudz, pienākumi nesamazināsies vai pat pieaugs, bet tas jau nav slikti!  Ja gribi dzīvē pakāpties pakāpienu augstāk, sadarbojies ar organizācijām, domubiedru asociācijām, atbalsta grupām. Satiekoties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kuri, iespējams, jau gājuši cauri līdzīgai situācijai, varēsi smelties ne tikai iedvesmu, bet arī saņemt vērtīgus padomus un atbalstu. Tādā veidā izvairīsies no kļūdām un iespējamiem materiāliem zaudējumiem. Īpašu piesardzību darījumu veikšanā un līgumu slēgšanā vajadzētu ievērot janvāra beigās, februāra sākumā, arī aprīļa sākumā un maija beigās, jūnija biegās un jūlija sākumā.  Savukārt uz rudens pusi var nākties pacīnīties par savu pozīciju uzņēmumā. Neesi pārāk lecīga, savaldies un centies izturēt. Toties ap savu dzimšnas dienas laiku jutīsies jau daudz labāk.

Mīlestība/attiecības/bērni

No apkārtējiem saņemsi pastiprināti daudz uzmanības, arī vēlme grozīties sabiedrībā pieaugs. Nepastāvība, nestabilitāte, straujas pārmaiņas - tā varētu raksturot tavu mīlas dzīvi šajā gadā. Brīžiem šķitīs, ka partnera noskaņojums mainās kopā ar Mēness fāzēm. Arī pati vari būt apmulsusi un nepārliecināta par izdarītās izvēles pareizību. Īpaši tas attiecas uz brīvajām Srēlniecēm, kuras atrodas aktīvos attiecību meklējumos. Ja neplāno grūtniecību, izsargājies. Iespēja, ka mazais ieradīsies kā pārsteigums, ir ļoti liela. Stabilās attiecībās esošajām vispirms būtu jāpadara visi mājas darbi un tikai pēc tam varētu doties uz kori, dejām vai citiem sabiedriskiem pasākumiem. Dilemma starp to, ko gribas un to, ko vajag var būt aktuāla visa gada garumā. 

Veselība

Pastiprināta slodze, atbildība, kura jāuzņemas ikdienā, var atsaukties uz tavu pašsajūtu. Tāpēc ieteicamas regulāras sportiskās aktivitātes, masāžas. Tāpat nevajag ignorēt ilgstošus organisma signālus. Veic profilaktiskās pārbaudes pie ārsta, ja nepieciešams. Jūtīgākie mēnši – maijs, novembris.

 Atpūta/hobiji

Uz kopējā atbildības un nopietnības fona var pastiprināties pārmērīga tieksme riskēt, izmēģināt kaut ko jaunu. Katrā ziņā, laiska atpūta pludmalē nebūt nebūs tavā gaumē. Ja izklaides naktsklubos līdz rītam ir tavas vienīgās asās izjūtas, gribēsi izbaudīt ko neparastāku. Daudz laika pavadīsi kopā ar draugiem un domu biedriem.

 

 

 

Mežāzis

 

Gada kopējā prognoze un noskaņa

VEIKSME KARJERĀ, PANĀKUMI, ATZINĪBA, JAUNAS IESPĒJAS GAN PROFESIONĀLĀ, GAN PRIVĀTĀ DZĪVĒ Daudzi Mežāži pieraduši visu sasniegt ar smagu darbu un neatlaidību. Tomēr šogad būs savādāk. Šķitīs, ka iespējas pašas krīt rokās. Lieliski! Skaties, ko dzīve tev sagatavojusi, bet nekrīti eiforijā. Daži no piedāvājumiem var izrādīties lamatas, no kurām vēlēk būs visai sarežģīti atbrīvoties. Saglabā vēsu prātu, izvērtē piedāvājumus kā ierasts un tad jau iespēja kļūdīties būs minimāla. Gada beigās strauji pieaugs tava popularitāte, kā arī var veidoties nozīmīgi pavērsieni dzīvē.

Darbs/bizness/saimniecība

Labākais brīdis pēdējo pāris gadu laikā, kurā beidzot vari sasniegt to, pēc kā tik ilgi esi tiekusies. Brīžiem pat var būt patīkams izbrīns par to, ka saņem it kā necerētu, negaidītu palīdzību no malas. Nesatraucies, viss notiek tā, kā tam jānotiek. Augstākstāvošie būs tev labvēlīgi, darbi ies no rokas, projekti realizēsies. Iespējams, mainīsi darba vietu, piesaistīsi sponsorus vai kā savādāk virzīsi lietas sev vēlamā gultnē. Nevērtē sevi par zemu. Tu saņem to, ko esi daudzu gadu laikā smagā un grūtā darbā nopelnījusi. Tomēr, lai cik rožaini viss neliktos, pirms svarīgu lēmumu pieņemšans ieklausies intuīcijā un papildus konsultējies ar kompetentiem padomdevējiem. Piesardzība vairāk jāievēro janvāra beigās, aprīļa sākumā. Savukārt rudens solās būt īpaši veiksmīgs jaunu biznesa ideju realizēšanā, ienākumu gūšanā.

Mīlestība/attiecības/bērni

Jaunas iepazīšanās, liktenīgi pavērsieni. Gads, kurā garlaicīgi nebūs ne mirkli.  Iekšējās pārmaiņas, kuras notikušas un turpina notikt tavā dzīvē, neapšaubāmi nesīs pārmaiņas arī apkārtējos notikumos. Lai ietu tālāk, jāsakārto lietas, kuras traucē un ir sakrājušas pagātnē. Tam vispiemērotākais laiks būs pavasaris. Tiks celtas augšā un vētītas fundamentālas lietas. Protams, paralēti tam iespējams mājokļa remonts, pārvākšanās, viss, kas nes kaut ko jaunu, nebijuši un palīdz atbrīvoties no pagātnes. Brīvajām jaunkundzēm jāsaproti, kāds tad īsti ir tas sapņu princis, lai satiekto īsto, nebūtu ne vismazāko šaubu par to, vai vēlos turpināt dzīvot kopā ar vecākiem, vai tomēr sākšu jaunu, skaistu dzīvi patstāvigi un neatkarīgi. Sašūpošanās pašos pamatos katrai dos savu rezultātu. Galvenais, kas jāsaprot – rudenīs sāksies jauns, skaists dzīves posms.

Veselība

Par veselību aizmirs nevajadzētu. Lai arī esi stipra un visu varoša, arī tev reizēm nepieciešams atbalsts. Piesardzība jāievēro ārzemēs un slēpojot kalnos.

 Atpūta/hobiji

Lai cik grūti tev nenāktos vienkārši gulēt un neko nedarīt, pamēģini! Vislabāk atpūtīsies, guļot pludmalē, sijājot saujā baltas smiltiņas un izbaudot siltos saules glāstus. Tavs ķermenis ir pelnījis būt pienācīgi atpūtināts un palutināts.

 

 

 

 

 

Ūdensvīrs

 

Gada kopējā prognoze un noskaņa

SKAISTI CEĻOJUMI, AUGSTĀKĀ IZGLĪTĪBA, APZIŅAS PAPLAŠINĀŠANĀS, SAVA SKOLOTĀJA SATIKŠANA Ļoti aizraujošs gads, kurā notikumi risināsies kā dinamiskā piedzīvojumu filmā. Uzstādīsi augstu latiņu un darīsi visu, lai nosprausto realizētu. Tāpēc nebīnies, ja reizēm pārņems sajūta, ka visas pasaules iespējas atrodas pie tavām kājām. Tā arī ir. Jo lielākus apvāršņus spēj saskatīt, jo augstāk spēj pacelties. Daudz laika veltīsi sevis, apkārtējo un pasaules izzināšanai. Iespējams, iestāsies augstskolā vai satiksi savu garīgo skolotāju, kurš apgriezīs ar kājām gaisā visus tavus līdzšinējos pasaules uzskatus. Uzzināsi daudz jauna un aizraujoša.

Darbs/bizness/saimniecība

Pirmajā pusgadā cītīgi jāstrādā vai jāpaplašina esošā darbības joma, lai sagatavotos lielajam startam jeb pānākumiem gada nogalē. Līdz tam vairāk dosies darba komandējumos, paplašināsi sadarbību ar ārzemniekiem, veidosi noderīgus kontaktus. Reizēm gan būsu apjukusi, jo īsti nesapratīsi, ko priekšniecība vai darba kolēģi no tevis vēlas. Tas nekas. Nebaidies jautāt pēc padoma pieredzējušākiem draugiem vai autoritātēm. Inicatīva un drosme vienmēr ir bijušas labi novērtētas īpašības no augstākstāvošo puses. Otrajā pusgadā notiks straujš lēciens tavā profesionālajā karjerā. Gaidāmi gan panākumi, gan viss pārējais, kas nāk līdzi veiksmīgam pavēsienam dzīvē. Iespējams pat mainīsi darba vietu vai pievienosies kādai lielai organizācijai.

Mīlestība/attiecības/bērni

Ikdienā pastiprināsies vēlme pēc piedzīvojumiem un adrenalīna. Ja vēlies, lai mājinieki to respektē un pieņem, organizē aizraujošus ceļojumus kopā ar parneri. Ja esi brīvā statusā, jaunas iepazīšanās gaidīs tevi ik uz stūra un padarīs ikdienu īpaši krāšņu. Īpaši aktīvi un spontāni mīlas stāsti var veidoties februārī, kuriem pēc tam martā un aprīlī seko neliela pauze,. Tās laikā nāksies sakārtot ģimenes lietas vai attiecības ar bijušajiem, lai jau maija beigās, jūnijā atkal ar pilnu jaudu dotos piedzīvojumu meklējumos.  Šajā periodā izveidojusies draudzība var pāraugt ilgstošās attiecībās, ja vien tu to vēlēsies. Augustā kaislības sitīs augstu vilni, ja parneris ar tavu uzvedību nebūs apmierināts. Savukārt gada nogalē atkal būsi uzmanības centrā un rosīsies, realizējot savas oriģinālās idejas.

Veselība

Labsajūtas un labas veselības atslēga šogad būs mērenība. Tāpēc atceries, ka straujajā skrējienā, vismaz līkumos vajag piebremzēt. Rūpīgi seko līdzi ēšanas paradumiem un saudzē nervu sistēmu, īpaši janvārī, jūlijā un oktobrī. Steidzies/brauc lēnām uz slīdošiem ceļiem.

Atpūta/hobiji

Šogad dažādi izzinoši pasākumi būs kā aizraujošs hobijs, kā brīvā laika izklaide. Daudz laika pavadīsi braukājot, ceļojot, iepazīstot dažādas vietas un lietas. Protams, arī aizrausies ar interesantas literatūras studēšanu, iespējama pastiprināta interese par astroloģiju, foto mākslu, filozofiju, teoloģiju, arī jurisprudenci vai skaistumkopšanu.

 

  

 

 

Zivis

 

Gada kopējā prognoze un noskaņa

ATBRĪVOŠANĀS NO VISA LIEKĀ, SEVIS IEPAZĪŠANA, VĒRTĪBU PĀRVĒRTĒŠANA, BALVA PAR PADARĪTO DARBU, DOŠANĀS UZ ĀRZEMĒM  Šis gads daudzām Zivju zīmes pārstāvēm var izrādīties īpašs. Īpašs tāpēc, ka beidzot nevarēs vairs plūst pa straumei, bet nāksies sakārtot daudzas būtiskas lietas, ieskaitot attiecības ar vecākiem, partneri, darba devēju un citiem tavā dzīvē nozīmīgiem cilvēkiem. Ūdens tavā akvārijā sašūposies, lai aizskalotu savu laiku izdzīvojušas attiecības vai biznesa savienības.  Šogad būtu jāpieņem, ka pārmaiņas var izrādīties vienīgā stabilā lieta uz pasaules un tās vienmēr notiek uz labu.

Darbs/bizness/saimniecība

Veiksmīga biznesa iespējas palielināsies, ja vien mācēsi atrast kompromisu un panāksi izdevīgas vienošanās. Brīžiem var šķist, ka tieši šī ir neiespējamā misija un esi notikumu un apstākļu ķīlniece. Biznesa partneri, priekšniecība būs stingri un no sava viedokļa atkāpties negribēs. Īpaši liela pacietība sarežģītu jautājumu risināšanā būs nepieciešama janvārī, martā un aprīlī. Izturi un nesastreb karstu. Labās ziņas ir tādas, ka gada nogalē beigsies tavs profesionalitātes pārbaudes eksāmens, kurš lika tev smagi un grūti strādāt, lai sasniegtu vēlamo. Pēc šī perioda būsi pilnībā nobriedusi, lai sāktu savā dzīvē jaunu skaistu posmu. Iespējams saņemsi lielisku darba piedāvājumu, uzsāksi savu biznesu vai dosies ilgstošā darba komandējumā uz ārzemēm.

Mīlestība/attiecības/bērni

Ja esi ilgstošās partnearttiecībās, stīvēšanās un ķīvēšanās pirmajā pusgadā var pamatīgi tevi nogurdināt. Katrs vilksiet segu uz savu pusi un neviens negribēs piekāpties. Brīžiem var būt sajūta, ka ar partneri runājiet divas dažādās valodās. Ja attiecības tev dārgas, šo periodu vajag pacietīgi pārlaist, nesastrādājot lielas aplamības, kuras pēc tam grūti vērst par nebijušām. Ja vēlies salikt visus punktus uz I , šis ir īstais laiks, lai saņemtos uz izdarīt to, kam ilgi pietrūka dūšas. Brīvajām dāmām jāsaprot, ka piesaistīsiet sarežģītus un grūti izprotamus tipāžus tikmēr, kamēr pašas nebūsiet tikušas gala ar iekšējiem tarakāniem. Dualitāte jeb vēlme peldēt vairākos virzienos vielaicīgi šogad būs īpaši izteikta. Otrajā pusgadā vētra pierims un pa lielam viss būs atrisināts un sakārtots. Rudenī sāksies jauns posms dzīvē, kurš būs mierīgāks, stabilāks un arī veiksmīgāks.

Veselība

Tieksme aizrauties ar dzīves baudām var izrādīties kaitīga veselībai. Īpaša piesardzība jāievēro aprīlī, kad nepavisam nav ieteicams riskēt. Savukārt augustā ir īstais laiks, lai pastiprināti veiktu profilaktiskus pasākumus veselības uzlabošanā. Regulāri apmeklē baseinu.

Atpūta/hobiji

Ikdienas pienākumi daudz atpūsties neļaus. Tāpēc centies apvienot patīkamo ar lieterīgo – ej peldēt vai dodies pārgājienos kopā ar ģimeni. Savukārt sākot ar oktobri tev pavērsies lieliskas iespējas ceļot uz āzemēm, iespējams piepildīsi kādu sen lolotu sapni.