• lv
  • en
  • de

Dzīve notiek šeit un tagad. Nav cita mirkļa, kurā varētu kaut ko mainīt, kā vien šis brīdis, ši sekunde, šis elpas vilciens!

2020. gada prognozes katrai horoskopa zīmei


otrdiena, 10.decembris, 2019 18:22

2020. gada horoskopi

 

Šogad liksim stingrus pamatus nākotnes iespējām un tālākai izaugsmei,  kā arī saņemsim balvas par labi padarītu darbu.

Tāpat kā iepriekšējais gads, arī 2020. gads nesīs būtiskus pavērsienus daudzu cilvēku dzīvēs. Šis ir laiks, kad mēs nevaram nedarīt, nevaram izvairīties no solījumiem, pienākumiem un atbildības. Tāpēc sastapsimies ar  notikumiem, kuri sakārtos lietas, kas ilgu laiku tika atliktas, risināsim jautājumus, kuri nākotnē būtiski izmainīs un uzlabos dzīves kvalitāti.

Tāpat šis ir gads, kad varēsim priecāties par daudzu sūrā darba gadu saldajiem augļiem. Protams, ja uzticētais darbs būs paveikts labi. Par velti, diemžēl, šogad neviens neko nedos un dāvanas no debesīm arī nekritīs. Nu, ja nu vienīgi tiem, kuri būs to nopelnījuši.

Daudzi pāri, kuri ilgstoši atlikuši precību jautājumus, apprecēsies, vai izlems par labu ģimenes pieaugumam. 

Darba būs daudz un rosīsies visas horoskopa zīmes. Katrai nāksies rūpīgi sakārtot un pastiprināti pievērsties kādai noteiktai savas dzīves sfērai, kurā vienlaicīgi gaidāmi arī panākumi un izaugsme. Par to sīkāk lasiet katras zīmes prognozēs.

 

 

 

Auns


Ļoti veiksmīgs gads karjerā un dzīves plānu realizēšanā. Šis ir īstais laiks, lai izpaustu savus talantus un pilnībā atvērtu savu potenciālu. Kāpsi pa karjeras kāpnēm, kļūsi par vadītāju vai saņemsi nozīmīgu atbalstu no lielajiem un varenajiem. Līdz gada beigām pavisam droši zināsi, kur un kā darbosies turpmāk, jo būsi pilnībā sakārtojusi savu profesionālo sfēru. Varētu teikt, ka šis ir viens no Tavas profesionālās virsotnes gadiem.

Tāpat šis ir lielisks laiks, lai dibinātu ģimeni, uzņemtos vecāka pienākumu un sagaidītu ģimenes pieaugumu, kļūtu par savas dzīves saimnieku.

Tomēr darba dunā un slavas virsotnē neaizmirsti par saviem tuvajiem un mīļajiem, par vecākiem, bērniem, kuriem arī nepieciešama Tava uzmanība un mīlestība.

 

Vērsis


Izejot ārā no ierastās komforta zonas, sapratīsi, ka pasaule var būt pavisam savādāka, nekā Tev agrāk likās. Šogad iespējami ļoti nozīmīgi ceļojumi, garīgā izaugsme, mācības augstskolā vai redzesloka paplašināšana, kontaktējoties ar viedokļu līderiem. Iespējams tieši šogad satiksi savu guru. Šādā veidā izdosies atrisināt būtiskus dzīves samezglojumus, rast atbildes uz svarīgiem jautājumiem un saprast dzīves notikumu patieso jēgu un būtību .

Jo vairāk ļausi sev atvēries nezināmajam, jo tālāk tiksi. Ģimenes pieaugumu labāk plānot uz gada otru pusi – septembri, oktobri.

Skatoties zvaigznēs, paseko arī tam, kas notiek Tev apkārt. Arī ikdienišķi sīkumi reizēm var sniegt lielas atklāsmes. Apjausma, ka laime ir tepat līdzās, ka tā ir tevī pašā, var nākt kā lieliskākā gada dāvana.

 

 

Dvīņi


Iespējams, šogad pavadīsi bankās vai citās valsts iestādēs vairāk laika kā ierasts. Daudz risināsi jautājumus, kas saitīti ar finansēm, kredītiem, kopīpašumiem. Tavam biznesa partnerim var parādīties vairāk naudas un labākas biznesa iespējas kā ierasts. Tāpēc šī gada veiksme meklējama sadarbībā ar apkārtējiem. Iespējams, saņemsi mantojumu.

Paralēli visam būs interese arī par dziļām un nopietnām tēmām – tādām kā pārdzimšana vai reinkarnācija, transformācija vai dvēseles alķīmija. Pastiprināsies intuīcija. Lai labāk izprastu dzīves līkločus,  ieteicams sekot līdzi saviem sapņiem. Tajos vari saņemt būtiski svarīgu informāciju.

Ģimenes pieaugumu plāno  tad, kad jūti iekšēju aicinājumu, ieklausoties sevī. Meditē, nodarbojies ar jogu, lai nomierinātu prātu. 

 

Vēzis


Viss gads paies risinot jautājumus, kas saistīti ar attiecībām. Tās var būt gan partnerattiecības, gan attiecības biznesā, gan attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem kā tādiem. Ļoti svarīgi atbildēt sev pašai uz jautājumu – vai laimi mums var dot otrs cilvēks? 

Ja raudzīsies uz apkārtējiem kā saviem atspulgiem, kuri šogad spilgti kā ar prožektora gaismu izgaismos tavas personības visslēptākos stūrīšus un mācīsies no šo cilvēku sniegtajām mācību stundām, nevis apvainosies un ierausies stūrī, lai sevi pažēlotu, gads būs lielisks izaugsmes laiks un dos lielu sapratni pašai par sevi. Tikai attiecībās ar citiem mēs varam izaugt, pilnveidoties un mainīties. Izejot cauri šai mācību stundai, šī tēma tiks sakārtota, jo arī Tu pati būsi sevi sakārtojusi.

Tikai tad, ja abi kopā ar partneri nolemjat plānot ģimenes pieaugumu, tas būs kā lielisks turpinājums jūsu attiecību stāstam.

 

Lauva


Jaunas iespējas profesionālā lauciņā nāks kopā ar milzīgu darba apjomu un darbiem, kuriem bieži neredzēsi ne galu, ne malas. Tas nekas. Šo laiku vajag izturēt, jo pamazām, pamazām Tava profesionāla dzīve tiks sakārtota un nostabilizēta uz ilgu laiku.

Paralēli tam vajag atcerēties, ka visus šos daudzos darbus veic Tavs ķermenis, kuram arī laiku pa laikam vajag atpūtu, miegu un relaksāciju. Šis ir lielisks laiks, lai uzsāktu regulārus veselību uzlabojošus pasākumus, piemēram, rīta skrējiens, auksta duša, veselīgs ēdiens, utt.

Kādus pamatus šogad ieliksi savas fiziskās veselības lauciņā, ar tādiem pēc tam ilgi būs jādzīvo. Tāpēc apdomā labi un sāc rīkoties.

Mazuļa plānošanai vislabākais laiks bija pagājušajā gadā. Tāpēc, iespējams, daudzi Lauvas jau sagaidījuši savu ģimenes pieaugumu. Tomēr, ja tavos plānos ģimenes pieaugums ietilpst šogad, vislabākais liks tam ir pirmais pusgads.

 

Jaunava


Lielisks gads, lai domātu par ģimenes pieaugumu! Viss grozīsies par un ap bērniem un viņu vajadzībām. Pāriem, kuri ilgāku laiku nevarēji tikt pie bērniņa, šis ir brīdis, kad viss var izdoties, arī, ja jāpielieto mākslīgās apaugļošanas metodes.

Kopumā šis ir gads, kurā daudz domāsi par radošām lietām, par radīšanu, par došanu kā tādu. Reizēm patiesa sapratne par to, ka dots devējam atdodas desmitkārtīgi, var izmainīt Tavu likteni un pavērt jaunus ceļus dzīves scenārijā.

Iekšējais darbs ar sevi, kas tika veikts iepriekšējā gadā,  lēnām sāks nest skaistus augļus.

Svarīgākās gada tēmas – bērni un nesavtīga mīlestības došana.

 

Svari


Ģimenes tēma kā tāda būs svarīga visa gada garumā. Tas nozīmē, ka daudz domāsi un darbosies tieši pa māju. Šīs ir nozīmīgs laiks, kurš ļauj likt drošus pamatus turpmākai dzīvei. Sakārtots tiks viss, kas saistīts ar nekustamo īpašumu, vecāku mājām, iespējami, remonti, pārbūves, pirkšana, pārdošana. Tāpat lielisks laiks, lai iedziļinātos jautājumos, kas saistīti ar dzimtas saknēm, pagātni, bērnību.

Ja nepieciešams risināt kādu dziļu bērnības vai pieaugušas dzīves traumu, šis gads ir piemērots psihoterapijai. Ieteicams tikt galā ar pagātnes rēgiem, lai drošu soli ietu tālāk. Tad, kad visas lietas būs izdarītas, arī ģimenes pieaugums pieteiksies samērā ātri un veiksmīgi.

Tikai tāds cilvēks, kuram mājās un arī dvēselē ir miers, spēj veiksmīgi sasniegt profesionālos un personiskos dzīves mērķus.

 

 

 

Skorpions


Daudz mācīsies, izglītosies un turpināsi apmeklēt vai vadīt dažādus kursus. Tāpat iespējami biežāki ceļojumi uz tuvām un  tālām zemēm. Svarīgi saprast gūto zināšanu nozīmi un jaudu, lai varētu tās veiksmīgi izmantot, nekaitējot citiem. Tu taču zini, ka Tev piemīt liela enerģija un spēja transformēt gan sevi, gan  apkārtējos. Tāpēc ir ļoti svarīgi, kāda enerģija mīt Tevī, ko Tu citiem vari piedāvāt – dusmas vai izaugsmi, sāpes vai prieku.

Šī gada galvenais uzdevums – skatīties tālāk, domāt plašāk. Iespējams, ka sāksi interesēties ne tikai par to, kā padarīt savu dzīvi labāku, bet arī vēlēsies palīdzēt citiem – cilvēkiem, dabai, dzīvniekiem.

Sapnis par ģimenes pieaugumu kļūs reāls, ja sakārtosi un nomierināsi domas.

 

Strēlnieks


Visu, ko pagājušajā gadā veiksmīgi iesāki, šogad  nepieciešams turpināt. Varbūtība, ka sāks parādīties materiālie darba augļi, ir ļoti liela. Šis ir laiks, kad tiks sakārtotas Tavs finanses. Iespējami gan paprāvi ienākumi, gan sāpīgi zaudējumi, ja iepriekš esi rīkojusies neapdomīgi. Ja vēlies iegādāties kādu nekustamo īpašumu vai ieguldīt ražošanā, biznesā, dari to pirmajā pusgadā vai rudens pusē. Vasaru atstāj atpūtai.

Savukārt ģimenes pieaugumu vari plānot jau pavasarī. Šis ir labs laiks, lai saprastu, kas tieši Tev ir svarīgi, kādas ir Tavas vērības un dzīves redzējums. Pēc šādas analīzes sakārtosies un atrisināsies daudzas it kā agrāk iesprūdušas situācijas.

Atceries, ka nauda ir enerģija. Jo vairāk enerģijas, jo vairāk naudas. Dalies ar to, kas Tev dots un Tev būs vēl vairāk.

 

  

 

Mežāzis


Neskatoties uz to, ka iepriekšējā gadā esi krietni pastrādājusi, Tavu pārbaudījumu maratons turpināsies arī šogad. Atšķirība būs tikai tajā, ka parādīsies vairāk spēka un enerģijas, kā arī pieaugs ticība saviem spēkiem. Tas nozīmē, ka laiku pa laika redzēsi gaismu tuneļa galā un no tās smelsies iedvesmu turpmākiem darbiem. Šis ir laiks, kas maina daudzas lietas Tavā dzīvē, atliek vien drosmīgi turpināt airēt likteņa līkločos.

Viena no svarīgākajām lietām šajā periodā, protams, ir attiecības ar mīļoto cilvēku. Pie tām vajadzēs piestrādāt, ik pa laika atceroties, ka uz pasaules ir arī citi cilvēki ar savām vajadzībām un jūtām. Pacenties būt maigāka un iejūtīgāka.

Šis gads jau no pirmajām gada dienām ir piemērots grūtniecības plānošanai, ja ģimenes pieaugums ietilpst Tavos šī gada plānos.

 

Ūdensvīrs


Pavisam netipiski sev - vislabāk jutīsies prom no visiem, vienatnē un klusumā. Iespējams daudz laika pavadīsi ārzemēs vai bieži ikdienā gremdēsies pārdomās par dzīves patieso jēgu. Šis nav piemērots laiks skaļām ballītēm un saviesīgu pasākumu apmeklēšanai. Labākais, ko vari darīt, daudz meditēt, jogot, nodarboties ar labdarību vai pēc savām iespējām ziedot naudu tiem, kuriem tas nepieciešams.

Šis it tā saucamais klusuma jeb pauzes laiks, jeb laiks pirms jauna cikla sākuma, kad notiek pāreja no viena liela dzīves posma uz nākošo. 2020. gadā būs sajūta, ka vecā dzīve ir it kā beigusies, bet jaunā vēl nav sākusies. Nesteidzies, pierimsti, pārdomā un iedziļinies.

Mazuļa ieņemšanu plāno jūnijā vai pašās gada beigās.

 

 

 

Zivis


Šogad saņemsi vairāk apkārtējo uzmanības, nekā pēdējā laikā ierasts. Biežāk būsi manāma sabiedriskos pasākumos, daudz laika pavadīsi ārpus mājas. Iespējams pat mainīsi darba vietu vai skolu. Šis ir laiks, kad ar uzviju tiks saņemti tava sūri grūtā darba saldie augļi. Priecājies un esi pateicīga par notiekošo katru dienu. Tāpat var pieaugt ienākumi un, iespējams, pat saņemsi kādu augstāku apbalvojumu.

Straujajā dzīves ritmā tomēr neaizmirsti par tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem, kuri arī gaida no tevis mīlestības apliecinājumus. Turpini to dāvāt   nesavtīgi katru dienu, kā esi to darījusi daudzus gadus līdz šim.

Ja šo gadu esi izvēlējusies kā piemērotu mazuļa plānošanai, tad labākais laiks tam ir pirmais pusgads līdz maijam, ieskaitot, un pašas gada beigas.